سیدعلی سیدی در نشست مدیران و کارشناسان کانونهای فرهنگی هنری قطب جنوب استان فارس از اجرای طرح تحولی در این مراکز خبر داد و گفت: در این راستا طرح کانونهای تحولی امید فردا در سال تحصیلی جاری در دستور کار آموزش و پرورش قرار گرفت.
او گفت: این طرح در مرحله اول با ۱۱۰ کانون در نقاط مختلف کشور آغاز شده است و امیدواریم بتوانیم آن را در نقاط مختلف کشور گسترش دهیم.
سیدی با یادآوری اینکه طرح مذکور یک طرح دانشآموز محور است، تأکید کرد: قطعاً تحول در کانونهای فرهنگی و تربیتی موجب تحول در کل نظام آموزش و پرورش خواهد شد.
رئیس اداره برنامهریزی فعالیتهای کانونهای فرهنگی تربیتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اقدامات تحولی در این کانونها در ۶ محور سیاستگذاری، منابع انسانی، منابع مالی، فضا و محیط آرائی، طرح و برنامه، فناوری و هوشمندسازی اجرا میشوند، گفت: تقویت کانونهای فرهنگی موجب تقویت خودآگاهی، همدلی، ارتباط مؤثر و ایجاد اعتماد به نفس در میان دانشآموزان خواهد شد.
او، توسعه کانونهای فرهنگی و تربیتی برای کودکان، نوجوانان و جوانان را یکی از نیازهای اصلی و انکارناپذیر در راستای شکوفا شدن استعدادهای مختلف این افراد و تقویت بنیان دینی و عقیدتی آنها دانست و گفت: البته این کار گام بزرگی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
سیدی، غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان با اجرای برنامههای متنوع را از محورهای مهم طرح تحولی این کانونها عنوان کرد و گفت: در ریلگذاری تحولمحور معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش کانونهای فرهنگی تربیتی مراکزی برای تقویت هویت فرهنگی، دینی و ملی و آشنا کردن دانشآموزان با ارزشهای فرهنگی و نیز زمینهساز ارتباط صمیمی و معاشرت سازنده اجتماعی تعریف شده است.
رئیس اداره برنامهریزی فعالیتهای کانونهای فرهنگی تربیتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: این کانونها بهترین مکان برای کاهش آسیبهای اجتماعی میان دانشآموزان هستند.