مجتبی قاسمی در همایش سراسری مدیران، روسای ادارات حقوقی و رابطین کمیسیون ماده ۱۶ بنیاد شهید و امور ایثارگران کل کشور که در شیراز برگزار شد، بحث دارو و تجهیزات پزشکی را از معضلات جامعه جانباز دانست و بیان کرد: نیاز است واردات دارو و تجهیزات پزشکی در اختیار بنیاد شهید قرار بگیرد تا کمی از مشکلات جامعه ایثارگران برطرف شود.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران، با پیگیریهای انجام شده در شهریور ۱۴۰۱ یک تفاهمنامه برای اولین بار به تصویب رسید و قوه قضایی تمام قد پای کار آمده است؛ در این تفاهم نامه مسائل مختلف ایثارگران لحاظ شده است.
او افزود: ایجاد شعب ویژه دادرسی برای خانواده شهدا و ایثارگران امروز در سطح استان فارس دایر شده است، اما دادگستری برخی استانها هنوز این تفاهمنامه را منعقد نکردهاند و برخی از افراد در جامعه هدف ما از این تفاهمنامه محروم هستند.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: اگر مجموعه خانواده شهدا و ایثارگران برای مشکلات خود توان پرداخت حق وکالت را نداشته باشند از طریق کانون وکلا، خدمات معاضدت در دسترس آنان قرار خواهد گرفت.
قاسمی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۳ بودجه بنیاد شهید ۳۰ همت بود و امسال به ۹۱ میلیارد تومان رسید، گفت: تلاش داریم در سال آینده بودجه بنیاد شهید را به ۱۸۰ همت برسانیم و آنچه مصوب میشود هنوز مشخص نیست.
او در بخش دیگری از سخنان خود با تصریح اینکه یکهزار قانون در حوزه ایثارگران وجود دارد، گفت: تکریم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ۲ رکن مهم است.
قاسمی با اشاره به منویات امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه بنیاد شهید افضل بنیادها است، چون شهید افضل انسانها است، گفت: بر مبنای همین بیانات قوانین بالا دستی بنا شده است.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: بنیاد شهید باید مروج فرهنگ ایثار و شهادت باشد. ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میتواند با احترام و تکریم به ایثارگران باشد و مردم ببینند که این مجموعه از جایگاه بالایی برخوردار هستند.
او با بیان اینکه هدف ما خدمت به جامعه ایثارگران و شهدا است، گفت: در همین راستا اقدامات قانونی انجام خواهد گرفت و در حوزه حقوقی برای جامعه هدف یعنی مجموعه ایثارگران قوانینی مشخص خواهد شد.