![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
مرتضی محمدیان دهکردی در حاشیه برگزاری دوره آموزشی "کاربرد قوانین منابعطبیعی در توسعه گردشگری" تأکید کرد: هماکنون بهعلت وجود برخی ناآگاهیها از قانون، احتمال ایجاد اشکال در روند سرمایهگذاری گردشگری وجود دارد.
وی افزود: در این دوره آموزشی روشها و قوانین مرتبط با منابعطبیعی در روند سرمایهگذاری گردشگری به شرکت کنندگان آموزش داده شد.
بیشتر بخوانید
محمدیان تصریح کرد: در همین راستا ۴۰ نفر از کارشناسان فنی و گردشگری و رؤسای شهرستانهای ۱۰ گانه چهارمحال و بختیاری موارد مرتبط با "کاربرد قوانین منابعطبیعی در توسعه گردشگری" را بهمدت هشت ساعت فرا گرفتند.
او یادآور شد: رفع مشکلات سرمایهگذاری و تسهیل در روند آن باعث افزایش اشتغالزایی جدید، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی در چهارمحال و بختیاری میشود.