مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر گفت:اصلاح، بهینه‌سازی و توسعه شبکه‌های توزیع برق در بیش از ۵۰ روستای شهرستان، در دست اجرا است.

رضا شیردره  با اشاره به ساخت ۲۰ ترانس جدید با هشت میلیارد تومان اعتبار، گفت: این طرح ها با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد در دست اجرا است که در قالب این پروژه‌ها، ۱۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و ۱۱ دستگاه پست توزیع برق اصلاح و بهینه‌سازی و ۲ پست جدید و یک کیلومتر خط جدید فشار متوسط ساخته می‌شود.

او بیان کرد: علاوه بر این در برنامه داریم تا پایان امسال اقدامات اصلاح، بهینه‌سازی و توسعه‌ای شبکه‌های توزیع برق را در بیش از ۵۰ روستای این شهرستان انجام دهیم که با این اقدام مشکلات چندین ساله روستا‌ها حل خواهد شد.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر با بیان اینکه علاوه بر روستا‌ها برای ۶ شهر این شهرستان نیز برنامه‌های اجرایی داریم، ادامه داد: در صدد هستیم در شهر ملایر ۲۰ دستگاه ترانس جدید با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان تا پایان سال نصب و بهسازی کنیم.

شیردره افزود: از این تعداد پنج دستگاه پست جدید نصب و چهار دستگاه بهسازی شده و ۱۰ پست جدید نیز در سطح شهر ملایر برای ایجاد زیرساخت و رفع ضعف ولتاژ در دست اقدام است.

او یادآور شد: همچنین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان امسال ۱۲۰ کیلومتر از شبکه‌های فشار ضعیف توزیع برق این شهرستان از سیم مسی به کابل خودنگهدار تبدیل می‌شود.

قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق شهرستان ملایر رفع ضعف ولتاژ، افزایش قابلیت اطمینان شبکه و پیشگیری از سرقت تاسیسات را از جمله مزیت‌های تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار عنوان کرد و گفت: هم اکنون حدود ۳۰ کیلومتر از این میزان انجام شده و مابقی در دست اجرا است که عمدتا در سطح روستا‌ها است.

شیردره تعویض، جابجایی، اصلاح و بهسازی ۵۰۰ اصله پایه برق در حوزه روستا‌های این شهرستان را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: تاکنون تعویض و اصلاح ۲۱۰ اصله پایه برق انجام شده است.

او جابجایی تاسیسات خیابان شهید غفاری کنار مجموعه تفریحی و توریستی مینی‌وُرلد را یکی از اقدامات شاخص با همکاری شهرداری عنوان کرد که طی روز‌های اخیر انجام شد و به دلیل تعریض در وسط معبر خیایان باقی مانده بود و رضایت‌مندی خوبی را برای شهروندان ایجاد کرد.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر ضمن تقدیر از حمایت‌های فرماندار ویژه ملایر، نمایندگان مجلس، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان و همکاری شهرداری و دیگر دستگاه‌های اجرایی، گفت: تعدادی از پروژه‌های ما در قالب اقدام مشترک با دستگاه‌هایی همچون شهرداری در دست اجرا است.

شیردره با بیان اینکه در حوزه برق همه اقدامات ما بر اساس برنامه‌محوری، هدفمند و برنامه عملیاتی است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون هفت دستگاه سکسیونر (کلید قدرت) مجهز به ساماندهی مانیتورینگ یا کنترل از راه دور در شبکه‌های فشار متوسط با اعتبار یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان نصب شده است.

او همچنین مقاوم‌سازی حداقل ۱۵۰ پایه فشار متوسط را از دیگر برنامه‌های شاخص امسال عنوان و بیان کرد: مقاوم‌سازی شبکه‌های فشار متوسط نقش بسیار مهمی در افزایش قابلیت اطمینان شبکه‌های توزیع برق دارد.

قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق ملایر از رشد ۱۵ درصدی اعتبارات در سال‌جاری خبر داد و گفت: در سفر رئیس جمهوری نیز اعتبارات خوبی در حوزه‌های مختلف برق پیش‌بینی شد که در تلاش هستیم این اعتبارات را در حوزه توسعه فیدر‌های شبکه فشار متوسط، اصلاح و بهسازی شبکه‌های فشار ضعیف هزینه کنیم.

کاهش ۳۳ درصدی خاموشی‌ها در ملایر

شیردره ادامه داد: با توجه به عضویت نماینده مردم ملایر در کمیسیون انرژی مجلس، اعتبارات ویژه‌ای اخذ شد که تاکنون ۱۰ میلیاد تومان از محل این اعتبارات اختصاص یافت و در حوزه توسعه پست‌های شهری، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های روستایی هزینه خواهد شد و پیگیر هستیم از محل اعتبارات عوارض برق نیز برای برای اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های روستایی استفاده کنیم.

او در عین حال انشعابات غیرمجاز و عدم رعایت حریم شبکه‌های توزیع برق هنگام ساخت و ساز را از جمله چالش‌های این حوزه برشمرد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۶۹۲ مورد انشعاب غیرمجاز در سطح این شهرستان جمع‌آوری شد که تعدادی از آن‌ها برای تعیین تکلیف پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

به گفته شیردره، میزان خاموشی‌ها طی سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۹ حدود ۳۳ درصد کاهش یافت که در تلاش هستیم این روند را برای امسال ادامه دهیم.

مدیر توزیع نیروی برق ملایر مطالبات این حوزه را از مشترکان و دستگاه‌های اجرایی حدود ۳۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با مجموعه برنامه‌ها و بسته‌های تشویقی وزارت نیرو و همکاری مشترکان خانگی، صنعتی، کشاورزی و ادارات، پیک امسال را با موفقیت پشت سر گذاشتیم.

شیردره با اشاره به اینکه مدیریت توزیع نیروی برق ملایر یکی از اداراتی است که حضوری فعال در برنامه میز خدمت این شهرستان دارد، یادآور شد: ببش از ۹۵ درصد از مصوبات میز خدمت در حوزه توزیع نیروی برق، اجرایی شده و یا در دست اقدام است.

او همچنین به افتتاح و راه‌اندازی مرکز دیس‌پاچینگ جنوب استان، بیان کرد: مشترکان و مراجعان ملایری می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن "برق من" خدمات غیرحضوری دریافت کنند و مرکز اتفاقات عملیات ۱۲۱ نیز به صورت شبانه‌روزی در خدمت شهروندان است.

 شهرستان ملایر دارای ۱۳۲ هزار مشترک برق است و طول شبکه‌های فشار متوسط این شهرستان یک‌هزار و ۸۰۰ کیلومتر، یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و سه هزار و ۱۰۰ دستگاه پست توزیع برق است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.