مدیرعامل شرکت برق استان همدان گفت: از ابتدای آغاز بحران آب در همدان ۳۳ حلقه چاه آب و یک ایستگاه پمپاژ برق‌دار شد و دو ایستگاه پمپاژ نیز افزایش قدرت یافت.

علی سهرابی‌بیدار گفت: تأمین برق چاه‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ آب شهری از اولویت‌های برنامه این شرکت است، در همین زمینه از ابتدای آغاز بحران آب در همدان ۳۳ حلقه چاه آب و یک ایستگاه پمپاژ برق‌دار شد و دو ایستگاه پمپاژ نیز افزایش قدرت یافت.

او گفت: این شرکت با اتکا بر تجربه و توان بالای فنی و کارکنان و با استفاده از ظرفیت پیمانکاران برای برق‌دار کردن هر یک از چاه‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ حداکثر طی مدت دوتا سه روز اقدامات مورد نیاز را با توجه به حجم توسعه شبکه انجام داده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: برای برق‌دار کردن ایستگاه پمپاژ شماره ۳، احداث ۱.۸ کیلومتر شبکه، نصب یک دستگاه اتوبوستر و یک دستگاه ترانسفورماتور ۱۰۰ کیلوولت آمپر و تحویل ایستگاه زمینی ۲۰ کیلوولت با تلاش شبانه‌روزی طی مدت ۴۸ ساعت انجام شد.

سهرابی بیدار درباره خدمت‌رسانی بی‌وقفه شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در تأمین آب شرب همدان گفت: با توجه به حساسیت ایستگاه مورد نظر برای تأمین آب شرب شهر همدان، طی اقدامی جهادی با حضور بیش از ۳۰ اکیپ عملیاتی نسبت به اصلاح و تعمیر ۲۳ کیلومتر از خطوط تغذیه‌کننده این پمپاژ (خط ۲۰ کیلوولت سرایجوق) طی مهرماه سال جاری انجام شد.

او گفت: همچنین با توجه به تعدد خاموش و روشن شدن الکتروموتور‌های پمپاژ شماره ۳ و افزایش بار ضربه‌ای بر روی شبکه برای جلوگیری از هر گونه خاموشی، یک دستگاه ریکلوزر و دو سری کات اوت تیغه‌ای به منظور افزایش قدرت مانور و پایداری شبکه نصب شد.

برچسب ها: توزیع برق ، برق رسانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.