طرح واکاری (کاشت مجدد) با گونه‌های مقاوم به خشکی در ۳۰۰ هکتار از بیابان‌های فتح آباد استان قزوین اجرا می‌شود.

آزیتا اسدی، مدیر پیشران گردشگری کشاورزی و جنگل‌کاری حوزه شور سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه طرح واکاری (کاشت مجدد) با گونه‌های مقاوم به خشکی در ۳۰۰ هکتار از بیابان‌های فتح آباد استان قزوین اجرا می‌شود، گفت:  این مساحت شامل بخش‌هایی از فتح آباد در منطقه بوئین زهرا است که تعداد زیادی از درختان تاغ کاشته شده در آن به علت قاچاق بی رویه و آتش‌سوزی از بین رفته و اکنون باید گونه‌های جدیدی در آن جایگزین شود.

مدیر پیشران گردشگری کشاورزی و جنگل‌کاری حوزه شور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: گونه‌های جدید شامل آتریپلکس، قره داغ، اسکنبیل و کاپاریس است که با هدف جلوگیری از گسترش بیابان و همچنین کنترل ریزگرد‌ها در منطقه کاشته می‌شوند.

اسدی با بیان اینکه گونه‌های فعلی از سوی کارشناسان منابع طبیعی کشور و سازمان جنگل‌ها مورد تایید واقع شده است، گفت: ویژگی این گونه‌ها پخش شدن آن بر سطح خاک است که سد محکمی در مقابل گردوغبار محسوب می‌شود.

مدیر پیشران گردشگری کشاورزی و جنگل‌کاری حوزه شور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: پس از شناسایی و تایید گونه‌های مناسب، عملیات اجرایی آن بر عهده منابع طبیعی خواهد بود که برنامه ریزی لازم برای این مهم در حال تدوین است.

اسدی به اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان قزوین برای مقابله با بیابان‌زایی اشاره کرد و گفت: پنج میلیارد تومان اعتبار برای این موضوع به استان قزوین تخصیص داده شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.