هر ساله ماراتن کنکور برای داوطلبان برگزار میشود و تعدادی از متقاضیان وارد دانشگاه میشوند. اما برگزاری این مسابقه علمی با وجود شرط معدل برای برخی از متقاضیان مانند معضل بزرگی شده و آنها را با دردسرهایی مواجه کرده است. به تازگی راهکاری به نام ترمیم معدل به تصویب رسید تا دانش آموزانی که نتوانستد معدل خوبی کسب کنند، بتوانند با شرکت در این آزمون نگرانی خود را کاهش دهند. اما هزینه بالایی که دانش آموزان مجبورند برای آزمون ترمیم معدل پرداخت کنند، مشکلات آنها را دو چندان کرده است.
شهروند خبرنگار ما با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این مشکل شد.
متن پیام شهروند خبرنگار
سلام خواهش مندم درباره هزینه ترمیم معدل پیگیری کنید، چون خیلی از خاانوادهها این هزینه را ندارند که پرداخت کنند که طی چندبار فرزندانشان در امتحان ترمیم معدل شرکت کنند، چون اول هزینه را دریافت میکنند، سپس ثبت نام میکنند. آموزش و پرورش این طرح را بردارد و دروس عمومی را برگرداند به کنکور یا هزینه را بردارد، چون زیاد است. با این وجود اگر کسی رشته خوب دانشگاهی قبول شود با این طرح نمیتواند به دانشگاه ورود کند، چون ترمیم معدل نکرده و نمرات دروس روی کنکور اثر میگذارند خواهشمند هستیم پیگیری کنید.
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید
عزیزان توجه فرمایند که ثبت نام در امتحانات نهایی نسبت به شرکت در کنکور دروس عمومی که ایشان درخواست بازگشت آن به کنکور را دارد، بسیار ساده و کم استرس تر خواهد بود و قطعا با حداقل مطالعه نتیجه بهتری کسب خواهند نمود.
هزینه ترمیم نمره نیز نسبت به کتاب و کلاس کنکور و... چندین برابر کمتر و نتیجه چندین برابر بهتر می باشد.
بیش از 80 درصد از رشته ها و دانشگاهها به کنکور احتیاج ندارد
می ماند حدود 20 درصد آنهم چند رشته مثل پزشکی و دندانپزشکی ،خلبانی و ازاین دست
به نظر بنده اینهمه استرس وارد کردن به دانش آموزان خوب نیست بخصوص خانواده های کم بضاعت بیشترین فشار را دارند
ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون کنکور یک مرحله باشد و دانش اموزان فقط رشته را انتخاب کنند
و کنکور برای رشته های خاص یک مرحله دیگر که علیرغم وجودمسائل زیاد مانند بهره مندی از معلم خوب ، نوع تدریس ،فقر ومحرومیت خانواده،فعلا چاره ای نیست
تنها راه هم استانی و شهرستانی کردن میزان پذیرش است مثلا برای رشته های پزشکی 200 نفر در هر استان در نظر گرفته شود و بر اساس جمعیت دانش آموزی استان این رقم کمی تغییر کند تا تعادل منطقه ای برقرار شود.