معاون وزیر و سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: علاوه‌بر یک‌هزار کلاس درس که ابتدای مهرماه به آموزش و پرورش استان تحویل داده شد، تا پایان امسال ۷۰۰ کلاس جدید نیز به بهره برداری می‌رسد.

 حمیدرضا خان محمدی در مراسم افتتاح طرح‌های خیریه حضرت فاطمه زهرا (س) با مشارکت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان که در مدرسه شهید محبعلی فارسی در زابل برگزار شد، اظهارداشت: شهید محبعلی فارسی نماد پایداری، اعتقاد مردم سیستان هست و امید است دانش آموزان این مدرسه که مزین به نام این شهید والامقام است، پرتلاش و پویا برای آبادانی این منطقه تحصیل کنند.

وی افزود: سیستان دارالولایه ایران است و مردم این منطقه با وجود مسائلی مانند کم آبی همچنان با پایبندی به نظام و ولایت سربلند زندگی می‌کنند.

در سفر خان محمدی به منطقه سیستان، مدرسه خیری ۶ کلاسه در روستای کلوخی، مدرسه خیری ۱۲ کلاسه شایسته و مدرسه ۱۲ کلاسه شهید محبعلی فارسی در زابل به بهره‌برداری رسید.

لزوم ورود گروه‌های جهادی برای ساخت مدرسه

سرپرست سازمان نوسازی مدارس کشور همچنین در نشست هم اندیشی با گروه‌های جهادی و فعالان مدرسه سازی سیستان و بلوچستان گفت: جریان سازی محتوایی و فرهنگی در مدارس برای آگاهی بخشی و تبیین شرایط موجود یک ضرورت است و درب مدارس برای فعالیت گروه‌های جهادی دارای برنامه باز خواهد بود.

وی بیان کرد: امروز بیش از پیش حساسیت کار در مدارس و دانشگاه ها و ضرورت توجه به این ۲ نهاد علمی و تربیتی احساس می‌شود و دشمن نیز بر این موضوع تمرکز کرده است.

خان محمدی افزود: اعتقاد داریم کارکرد اصلی گروه‌های جهادی حل مساله است و باید از کارهای کلیشه‌ای پرهیز و به دنبال حل معضلات و مشکلات بصورت ریشه‌ای و بنیادی باشند.

وی ادامه داد: برای مقابله با هجمه‌های دشمن باید همه در کنار هم باشیم و موضوع دشمن شناسی و شیوه‌های مبارزه با دسیسه‌های آنان را جدی دنبال کنیم.

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: دشمن رشد و پیشرفت ما را در ابعاد و زوایای مختلف هدف گرفته و برای برون رفت از این شرایط، تبیین، روشنگری و آگاهی بخشی لازم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.