فاطمه سرایداران به استعداد برادرش آرشام در نویسندگی اشاره کرد و گفت: آرشام ذوق نویسندگی داشت و به راحتی سوژهیابی میکرد و با خلق شخصیتی جدید از قهرمانهای اصلی داستانهایی که میخواند داستان جدیدی مینوشت.
او گفت: او مهارت خوبی در نوشتن داشت؛ رویاپردازی و خیالپردازی میکرد و ایدههایی که به ذهنش میرسید را در قالب داستان به نگارش در میآورد.
فاطمه سرایداران گفت: او ۲ داستان نوشته بود و قرار بود آموزش و پرورش این داستانها را در قالب ۲ کتاب منتشر کند.
خواهر آرشام سرایداران گفت: در سفری که اخیرا به بندرعباس داشتیم وقتی پدرم از آرشام پرسید که چه چیزی لازم دارد تا برایش بخرد، آرشام فقط یک مداد خواست. او به پدرم گفت برایش یک اتود (مداد نوکی) بگیرد؛ مدادی که نیاز به تراشیدن نداشته باشد و بتواند با آن راحتتر بنویسد. در واقع تنها خواسته او یک مداد برای نوشتن بود.
او با بیان اینکه آرشام پسری بسیار آرام بود، گفت: آرشام در تمام درسهایش هم بسیار موفق بود؛ مشقهایش را خوش خط مینوشت و بین همکلاسیهایش، دانشآموزی نمونه بود.
خواهر آرشام گفت: آرشام بسیار باهوش بود و مطالب را سر کلاس درس با دقت فرا میگرفت و هیچوقت نیاز نبود او را وادار به درس خواندن کنیم. ما هیچوقت با او مشکلی در درسخواندن نداشتیم. آرشام پسری خلاق و موفق بود.
غروب چهارشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۱، فردی مسلح با حمله به حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، زائران این حرم را به رگبار بست. این حمله تروریستی بنا بر آخرین اعلام مسئولان استان فارس، ۱۳ شهید و ۳۰ مجروح در پی داشته است. آرشام سرایداران در این حادثه همراه با پدر و مادرش به شهادت رسید. آرتین برادر آرشام نیز در این حادثه مجروح شد.
منبع: ایرنا
به کدامین گناه ؟!
مرگ بر داعش ،مرگ بر وطن فروش