حافظ قشقایی ملیپوش وزنهبرداری درباره شرایط تمرینی اش اظهار کرد: اردوها در محل آکادمی ملی المپیک شروع شده و خداراشکر تاکنون همه چیز از لحاظ تغذیه و اسکان به خوبی برای ما تدارک دیده شده است. فعلأ به حدود ۹۰ درصد از مرز آمادگی دست یافتهام و تلاش میکنم در فرصت باقیمانده با برنامههایی که کادرفنی برای ما پیشبینی کرده به صددرصد آمادگی بدنی برسم تا با بدنی آماده به کلمبیا بروم.
او ادامه داد: مسئولان فدراسیون تلاش کردند تا کم و کاستیهای زیادی که در اردوهای قبلی وجود داشت را برطرف کنند تا بدون دغدغه فکری به تمرینات بپردازیم. با توجه به مشکلاتی که از قبل وجود داشته است، اما فدراسیون تلاش میکند شرایط روز به روز برای ما بهتر از گذشته شود. همچنین فضا و جو تیم ملی نیز بسیار خوب است به طوری که ملیپوشان با هم بسیار صمیمانه هستند و خیلی خوب و پرنشاط هم تمرین میکنیم.
دارنده مدال نقره جهانی درباره اینکه چه نتیجهای در کلمبیا کسب میکند، گفت: بدون شک کار در مسابقات جهانی به مراتب سختتر از هر مسابقه دیگری است، زیرا یکسری ورزشکاران از کشورهای چین، اندونزی، ازبکستان به همراه کلمبیا در دسته وزنی من حضور دارند که برای رسیدن به مدال تلاش میکنند تا بتوانند در نخستین مرحله گزینشی المپیک میخ را محکم بکوبند. واقعأ کار سخت است و باید در اردوها سختی زیادی بکشم تا بتوانم در خود رقابتها به نتیجه مطلوب برسم. در مسابقات کشورهای اسلامی تقریبا ۱۰ کیلو در یکضرب با مدال فاصله داشتم و باید در تمرینات این ضعف را جبران کنم و خودم را به رقبا برسانم تا در مجموع برای رسیدن به مدال کارم راحتتر شود. در دوضرب تلاش میکنم تا به نتیجه مدنظر برسم. قول میدهم در این روزهای سخت هر طور شده برای یک لحظه هم که شده موجبات خوشحالی مردم را فراهم کنم.
عضو تیم ملی وزنهبرداری درباره اینکه عملکرد کادرفنی را در این مدت کوتاه چطور بوده است، گفت: خوشبختانه کادرفنی تعامل خوبی با ورزشکاران دارند و این یک نکتهای است که به ما انگیزه میدهد تلاش بیشتری در اردوها داشته باشیم تا بهترین نتیجه را بگیریم. به هر حال سعید علی حسینی به همراه براری و ربیعی سالیان سال در ترکیب تیم ملی بودهاند و از لحاظ فنی از دانش بالایی برخوردارند تا در تمرینات آن را به ما انتقال دهند تا پیشرفت بیشتری در ما ایجاد شود.
قشقایی گفت: برای جهانی میخواهم در دسته وزنی ۶۷ کیلوگرم وزنه بزنم، اما برای المپیک، چون این وزن المپیکی نیست کادرفنی تصمیمگیرنده نهایی هستند که آیا در وزن ۶۱ کیلوگرم باشم یا به وزن ۷۳ کیلوگرم بروم، فعلأ چیزی مشخص نیست، اما صددرصد تغییر وزن خواهم داشت.
او افزود: به هر حال وزنهبرداری رشتهای آسیبزا و اتفاقات زیادی در آن دخیل است، اما ان شاالله با شرایط مطلوب و بدن سالم به مسابقات برویم. اگر بدنهای ما خوب باشد امید داریم خوب نتیجه بگیریم. از مسئولان وزارت ورزش میخواهم وزنهبرداران تیم ملی را به معنای واقعی حمایت کنند چرا که این ورزشکاران افتخارات زیادی را در رقابتهای جهانی و المپیک برای ایران به دست آوردهاند و باید امکانات مورد نیاز ما فراهم باشد تا بتوانیم دوباره برای ایران در بازیهای آسیایی هانگژو و سپس رقابتهای المپیک افتخارآفرینی کنیم.
ملیپوش وزنهبرداری در پایان درباره حمایت مسئولان از او گفت: مسئولان شهر دالاهو قولهای زیادی دادهاند، اما تا الان هیچ اتفاقی رخ نداده است. البته آدم به امید زنده هستم و انشاالله پس از جهانی اتفاقات خوبی برای من رقم بخورد.