مجمع فوق العاده فدراسیون وزنهبرداری صبح امروز به ریاست مریم کاظمی پور، معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و با حضور سجاد انوشیروانی سرپرست فدراسیون، فرهادیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون، نوروزی نایب رئیس کمیته ملی المپیک و سایر اعضای مجمع و به صورت حضوری برگزار شد.
در ابتدای مجمع حسین مقامی، دبیر فدراسیون در مورد تایید و تصویب اساسنامه به صحبت پرداخت و اظهار داشت: فقط در مورد تعداد آرای فرد، ابهامی در نصف به اضافه یک وجود داشت و حتی انتخابات فدراسیون هم به همین دلیل باطل شد و ما با مثال این بند را کامل کردیم و اگر تعداد آرا ۱۷ و نیم رای شد، فرد کاندیدا باید ۱۸ رای بیاورد تا انتخاب شود.
در ابتدای مجمع سجاد انوشیروانی، به گزارشی از وضعیت فدراسیون پرداخت و اظهار داشت: پس از لطفی که وزیر ورزش و جوانان به بنده داشت کار را آغاز کردیم و همه میدانید که این رشته با چه مشکلاتی روبرو است. به عنوان مثال این عمق فاجعه است که در المپیاد استعدادیابی و در بخش پسران بیش از ۱۱۶ وزنه بردار نداشتیم.
وی ادامه داد: مشکلات سخت افزاری زیادی داریم، اما سعی کردیم قهرمانان بزرگی را دور هم جمع کنیم و برنامههای خوبی را مدون کنیم. در همین زمینه با معاون اول رئیس جمهور جلسه داشتیم و تصمیمات خوبی گرفته شد و قرار است از کنار مصوبات سفرهای ریاست جمهوری درصدی به بازسازی سالنهای وزنه برداری در استانها در نظر گرفته شود.
سرپرست فدراسیون وزنهبرداری با اشاره به مشکلات مالی عنوان کرد: در بدو ورود ما بدهی مالیاتی ۳.۵ میلیارد تومان بود که با رایزنی توانستیم آن را به یک و نیم میلیارد برسانیم. همچنین ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به شرکت توسعه بدهکاریم و کمپ آزادی هم که اصلا قابل اسکان نیست و بیش از ۴ میلیارد برآورد هزینه برای بازسازی کمپ شده است. با وجود مشکلات زیاد، اما وزارت ورزش خیلی خوب وزنهبرداری را حمایت میکند.
انوشیروانی ادامه داد: بانوان ما نتایج خوبی گرفته اند و با این شرایط ما نیم گاهی به مدال بانوان در المپیک آینده داریم. از سوی دیگر قول جایگاه خوب در وزنه برداری آسیا را گرفتیم، چون همه میدانند که وزنهبرداری ما چه جایگاهی دارد.
وی با درخواست از استانها گفت: اگر اختلافی در استانها وجود دارد باید با بزرگ منشی حل کنیم و نباید اجازه دهیم کسی خارج از وزنه برداری بیاید و برای ما تصمیم بگیرد.
سرپرست فدراسیون وزنهبرداری عنوان کرد: با اسپانسرهای خوبی مذاکره کردیم که در روزهای آینده به ثمر مینشیند، چون اعتقاد داریم که وزنه برداری پتانسیل بالایی دارد و بیش از این هم باید به آن توجه شود.
در ادامه حسین مقامی، دبیر فدراسیون وزنه برداری در توضیحاتی اظهار داشت: با وجود تلاشها و پیگیریهایی که داشتیم، متاسفانه هیچ مستنداتی نداشتیم و نه خزانه دار و نه حسابرس قبلی در دوره علی مرادی ریاست سابق، هیچ کدام حاضر نشدند گزارش مالی را به ما ارائه دهند و مجبور شدیم به جای مجمع سالیانه، مجمع فوق العاده را برگزار کنیم.
اگر کسی مدال المپیک، پارالمپیک و بازیهای آسیایی و پاراآسیایی داشته باشد ۳ سال سابقه مدیریتی برای وی محاسبه میشود و مدال آوران در قهرمانی آسیا و جهان دو سال سابقه برای وی محاسبه خواهد شد.
در مورد کمیسیون ورزشکاران، مربیان و داوران نیز بحث و بررسی طولانی انجام شد و اعضای مجمع نقطه نظرات خود را در مورد چگونگی حضور افراد در این کمیسیونها ارائه کردند.