![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
سرهنگ محمود کلوانی گفت: در ادامه شناسایی عناصر اصلی اغتشاشات و اخلالگران نظم عمومی که با سوء استفاده و موج سواری بر اعتراضات مردمی درروزهای اخیر در چند عملیات پیچیده اطلاعاتی و پلیسی این افراد در مخفیگاه خود شناسایی و دستگیر شدند.
او افزود: ماموران پلیس اطلاعات با همکاری سازمانهای اطلاعات با بررسیهای همه جانبه و تحقیقات پلیسی ۱۷ نفر از این افراد که لیدر اصلی و سرکرده تشکیلات اغتشاش بوده و موجب رعب و وحشت در بین شهروندان شده بودند، شناسایی و دستگیرکردند.
فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه با بیان اینکه پرونده اغتشاشگران شهرستان تشکیل و به مرجع قضائی ارسال شده است، ادامه داد: شناسایی و دستگیری هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت همچنان در دستور کار پلیس است