جلسه امضای تفاهمنامه بین سازمان غذا و دارو و دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی با حضور یکی از مدیران سازمان غذا و دارو و دکتر داریوش مینایی؛ رییس دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی، برگزار شد.
مجیدطالبی، مسئول آزمایشگاه بیوشیمی دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی ضمن اعلام این خبر افزود: عسل دارای کاربردهای صنعتی و پزشکی بسیار زیادی است و اخیراً صنایع داروسازی سعی دارند دارو را بر پایه عسل طبیعی تهیه کنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تقلبات گستردهای در تولید این ماده وجود دارد، میتوان با تحقیقات گسترده در این حوزه، از یک طرف خدمات زیادی به بیماران و مراکز درمانی کشور ارائه داد و از سوی دیگر میتوان به مردم کمک کرد که عسل طبیعی و دارویی را بتوانند شناسایی و تهیه کنند.
مسئول آزمایشگاه بیوشیمی دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: یافتن عسلهای طبیعی با خواص دارویی بالا، در افزایش صادرات کشور و حضور در بازارهای دارویی و تجاری جهان نقش بسیار مهمی دارد. یکی از اقدامات مهم در نظر گرفته شده در این تفاهمنامه، همکاری و اجرای طرحهای مشترک فناورانه و تولید محصولات بر پایه عسل دارویی و همچنین آگاهسازی عموم مردم در مورد ویژگیهای یک عسل طبیعی با خواص درمانی زیاد است.
به گفته وی؛ برای امضای این تفاهمنامه از خرداد ماه سال جاری جلسات مشترکی با سازمان غذا و دارو برگزار شده است.
دکتر طالبی افزود: پیش از امضای این تفاهمنامه، حدود سه سال در این دانشکده بر روی عسلهای تولید شده توسط زنبورداران سراسر کشور، تحقیقات وسیع انجام شده است.