علیرضا رمزی مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی در حاشیه سفر به تایباد و در مصاحبه با خبرنگاران گفت: در حال حاضر ۶۶ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش بیمه سلامت هستند که شامل صندوق بیمهای سلامت همگانی، روستائیان و عشایر، کارکنان دولت، سایر اقشار (خانوده شهدا و ایثارگران، مددجویان بهزیستی و طلاب) و ایرانیان است.
او افزود: در استان صندوقهای روستائیان و عشایر و سلامت همگانی بیشترین جمعیت را دارند که به ترتیب شامل یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر و یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بیمه شده هستند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی با بیان اینکه چهار هزار و ۸۷۰ موسسه درمانی و پزشک با این نهاد قرارداد دارند؛ ادامه داد: به طور متوسط در هر ۲۴ ساعت، ۳۶ هزار نفر در سراسر استان به مراکز درمانی و پزشکان برای درمان سرپایی یا بستری مراجعه میکنند که قریب به ۶ میلیارد تومان هزینه ایجاد میشود.
رمزی با اشاره به درمان ناباروری بیان کرد: به دنبال سیاستهای جوانی جمعیت، از سال گذشته خدمات بیمهای در حوزه درمان ناباروری در کشور آغاز شده که تا کنون بالغ بر چهار هزار و ۷۰۰ مورد خدمات در خراسان رضوی به ثبت رسیده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: جهت ارائه این تعداد از خدمات در استان، مبلع ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است و در حال حاضر ۶ مرکز درمان ناباروری در سطح خراسان رضوی با بیمه سلامت قرارداد دارند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی تاکید کرد: دریافت خدمات درمان ناباروری در مراجعه به مراکز درمانی، متخصص زنان و زایمان و متخصص اورولوژی، مشمول پرداخت هزینه توسط بیمه میشود و افرادی هم که به مراکز بدون قرارداد با بیمه سلامت مراجعه کنند؛ میتوانند در قالب خسارت متفرقه هزینه خود را دریافت کنند.
رمزی در خصوص افراد بدون بیمه سلامت اظهار کرد: هرکسی که فاقد پوشش بیمه است میتواند به مدت سه ماه از بیمه رایگان سلامت برخوردار شود و پس از این مدت با توجه به سطح درآمدش و قرارگیری در دهکهای درآمدی، در آن وضعیت بماند یا تغییر وضعیت یابد.