دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان سمنان با اشاره به در نوبت قرار داشتن ۱۸۰۰ متقاضی تسهیلات فرزند آوری در استان، در خصوص علت عدم پذیرش بانک‌ها پاسخ داد.

شادمهر، دبیر کمیسیون شورای هماهنگی بانک‌های استان سمنان درباره روند پرداخت تسهیلات فرزند آوری این‌گونه پاسخ داد؛ به هر بانک با توجه به منابع و یا سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز سهمیه‌ای از سوی بانک مرکزی تخصیص می‌دهند. به‌عنوان‌مثال بانک ملی ماهانه ۶۲ میلیارد ریال سهمیه دارد، بانک سپه ۴۵۰ میلیارد ریال، بانک کشاورزی ۳۵۰ میلیارد و به همین ترتیب هریک از بانک‌ها منابع مشخص و محدودی دارد که باید هزینه کند.

وی خاطرنشان کرد: حداکثر کل منابع وام فرزند آوری که به بانک‌های استان تخصیص می‌دهند حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در ماه است که با توجه به درخواست و نیاز متقاضیان این وام به متقاضیان پرداخت می‌شود.

دبیر کمیسیون شورای هماهنگی بانک‌های استان سمنان عنوان کرد: به ازای هر فرزند از ۲۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان بر اساس تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود و این قانونی است که به‌تمامی بانک‌های عامل ابلاغ‌شده است.

شادمهر با اشاره به گلایه یکی از شهروندان مبنی بر عدم پذیرش بانک‌ها گفت: بانک‌ها با توجه به میزان منابعی که به آن‌ها تخصیص داده می‌شود باید پاسخگوی متقاضیان خود باشند؛ بنابراین برای مثال سهمیه بانک ملی ۶۲ میلیارد ریال در ماه هست اگر این سهمیه پر شود، مسلماً نمی‌تواند نسبت به پرداخت وام به متقاضیان دیگر اقدامی انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار و ارقامی که ما در شورای هماهنگی بانک‌های استان در اختیار داریم از ابتدای اجرای این طرح تاکنون پنج هزار میلیارد ریال وام فرزند آوری به چهار هزار و ۶۶ نفر در استان سمنان پرداخت‌شده است.

دبیر کمیسیون شورای هماهنگی بانک‌های استان سمنان با اشاره به اینکه برای دریافت وام فرزند آوری هیچ نیازی به سپرده‌گذاری در بانک نیست اعلام کرد: در حال حاضر یک هزار و ۸۰۰ نفر متقاضی دریافت تسهیلات وام فرزند آوری در استان سمنان هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.