![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
مولوی قربان حیدری مدرس حوزه علمیه اهل سنت و امام جمعه مسجد مالک الملک تایباد گفت: کشتار مسلمانان در هر حالتی محکوم است و پشت صحنه این اقدامات، استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و اسرائیل قرار دارند.
او افزود: حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز، اتفاقی سخت و ناگوار بود که به خانوده شهدا و ملت مسلمان ایران تسلیت عرض میکنیم.
امام جمعه مسجد مالک الملک تایباد ادامه داد: مهم آن است که وحدت و یکپارچگی مومنان حفظ شود و بدانند که دشمن به مقصودش یعنی ناامن جلوه دادن ایران نخواهد رسید.
مولوی حیدری بیان کرد: مردم متوجه باشند که در اتفاقات اخیر تروریستی زاهدان و شیراز، باید با هوشیاری با این قضایا برخورد و از مشکلات عبور کرد.
این عالم اهل سنت تصریح کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا میکوشند اتحاد مسلمین را برهم زنند و ما میتوانیم با حفظ انسجام خود مشتی محکم بر دهان آنها و هم پیمانانشان باشیم.