رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر ضرورت احداث سد‌های زیرزمینی، گفت: سد‌های زیرزمینی هزینه کمتری برای احداث دارند و درصد تبخیر آب در آن‌ها قابل‌مقایسه با سد‌های رایج و رو سطحی نیست.

محمدحسن نامی روز چهارشنبه در نشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران استان‌های سراسر کشور در قم، با اشاره به وضعیت بحرانی بسیاری از سد‌های تامین آب تهران، گفت: مساله آب یکی از مباحث و موضوعات اساسی کشور است؛ یک‌سوم از سد‌های تهران را گل‌ولای گرفته‌است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه حفر چاه راهکار اساسی در تامین آب نیست، گفت: حفر چاه با فرونشست بیشتر زمین رابطه مستقیم دارد و این در حالی است که بخش زیادی از این چاه‌ها نیز به نحوی آلوده‌اند.

نامی با تاکید بر ضرورت همراهی و هماهنگی درمساله مدیریت بحران، بیان کرد: پشتیبانی منطقه‌ای و تقویت راه‌های کمک‌رسانی و معین استانی بودن از مباحث مهم در مدیریت مطلوب بحران درکشور است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بابیان اینکه دولت سیزدهم ماهانه ۱۲ تا ۱۶ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل را پرداخت می‌کند،عنوان کرد: علاوه بر این خسارت‌های ناشی از زلزله و سیلاب دو سال گذشته نیز هزینه‌های زیادی را به دولت مردمی تحمیل کرده‌است.

نامی با تاکید بر توجه دقیق نقشه آمایشی کشور در طرح‌های تصمیم سازی کلان، یادآور شد: بی‌توجهی به مساله آمایش سبب بروز مشکلات اساسی در مدیریت کشور خواهد شد.

او عنوان کرد: در شرایط بودجه‌ای حاکم برکشور، بودجه و اعتبارات تخصیص‌یافته به مدیریت بحران، دقیقا باید در محل موردنظر مصرف شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در بخش مدیریت بحران، بیان داشت: پیشگیری جان‌مایه اصلی سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در مساله مدیریت بحران است؛ سیلاب، زلزله، آتش‌سوزی، گردوغبار و اموری از این دست تا حدود بالایی قابلیت پیشگیری و مدیریت دارد.

نشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران استان‌های سراسر کشور تا فردا پنجشنبه پنجم آبان ماه جاری در قم ادامه دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.