دشمنان ایران اسلامی که با پیروزی انقلاب منافع خود را به خطر دیده و دستشان از سلطه بر سرنوشت ملت ایران قطع شده بود، با حمایت از منافقین و مزدوران داخلی خود توطئههای بسیاری را علیه ایران طراحی کرده و دست به ترور انسانهای بیگانه زدند که تاریخ گواه روشنی بر جنایات و توطئههای آمریکای مدعی حقوق بشر است که این روزها دم از دفاع از حقوق ملت ایران میزند.
حمایتهای بیدریغ آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی از جنایات گروهکهای تروریستی بهویژه منافقین در شهید و ترور کردن بیش از ۲۲ نفر در شهر اراک تنها بخشی از اقدامات دولتمردان آمریکایی برای بازدارندگی حرکت انقلابی مردم و تلاش برای فروپاشی نظام اسلامی بوده است که معرفی شهدای ترور و روایت نحوه شهادت این شهدا میتواند نقش موثری در برملا کردن چهره واقعی خیانتهای دشمنان انقلاب ایفا کند.
یازدهم مهرماه سال ۶۰ بود که صدای شلیک رگبار اهالی میدان ابوذر اراک را به وحشت انداخت، باز هم ترور، بازهم ریخته شدن خون یکی از نیروهای انقلابی به دست منافقین کوردل، خبر تلخی بود که آن ایام در شهر پیچید.
این بار هدف شوم منافقین در ترور شخصیتهای تاثیرگذار انقلابی در اراک، علی امیدی بود، کارگر مومن و انقلابی کارخانه آلومینیوم سازی اراک که با درک شرایط حساس آن زمان و برای دفاع از اسلام و قرآن در کمیته انقلاب اسلامی مامور به خدمت شد.
شهید امیدی یکی از نیروهای کلیدی انقلاب در رویارویی با منافقین کوردل و سرکوبی آنان و کشف خانههای تیمی بود که همین مسئله موجب شد چندین بار از سوی منافقین مورد سوء قصد قرار گیرد که بعد از چندین بار ترور ناموفق، در نهایت در ۱۱ مهر ماه در حالی که وی مشغول گشتزنی با خودرو کمیته انقلاب اسلامی در ایست بازرسی سه راهی ابوذر بود، توسط منافقین ترور و به شهادت رسید.
محمد مستی از بستگان شهید امیدی در رابطه با نحوه ترور شهید امیدی به خبرنگار فارس میگوید: فعالیتهای انقلابی شهید امیدی به دوران قبل از انقلاب باز میگردد، قبل از پیروزی انقلاب، شهید امیدی مبارزه خود با شاه پهلوی را از طریق دعوت افراد فامیل و دوستان به پیروی از امام و کمک به انقلاب آغاز کرد و از فعالان انقلابی آن زمان بود.
وی افزود: شهید امیدی هیچ ارزشی برای دنیای مادی قائل نبود و همواره دیگران را به دل نبستن به امور دنیوی توصیه میکرد، ضمن اینکه خود تا میتوانست از افراد نیازمند دستگیری و به آنان کمک میکرد.
شهید امیدی هیچ ارزشی برای دنیای مادی قائل نبود و همواره دیگران را به دل نبستن به امور دنیوی توصیه میکرد، ضمن اینکه خود تا میتوانست از افراد نیازمند دستگیری و به آنان کمک میکرد
وی ادامه داد: فعالیتهای انقلابی شهید با دوستانش اکثر اوقات در مسجد آقاضیاالدین اراک برگزار میشد و او به همراه تنی چند از دوستانش مسئولیت تامین امنیت شهر را بر عهده داشتند.
مستی اظهار کرد: شهید امیدی در امر مبارزه با مفاسد اجتماعی و مواد مخدر فعالیت چشمگیری داشت و در جبهههای جنگ نیز فعال بود، اما منافقان کوردل که حضور و فعالیتهای شهید امیدی را مانع تحقق اهداف پلید خود میدانستند ناجوانمردانه وی را به شهادت رساندند.
همسر شهید امیدی نیز با اشاره به ازدواجش با شهید امیدی میگوید: در سال ۱۳۵۱ به عقد علی درآمدهام که ثمره ازدواج من و علی سه دختر و یک پسر است.
علی میدانست که منافقین قصد ترورش را دارند و چندین بار از سوی آنها مورد سوءقصد قرار گرفته بود، اما هیچگاه دست از دفاع اسلام و انقلاب نکشید و آرزو داشت به شهادت برسد
وی میافزاید: علی میدانست که منافقین قصد ترورش را دارند، و چندین بار از سوی آنها مورد سوءقصد قرار گرفته بود، اما هیچگاه دست از دفاع اسلام و انقلاب نکشید و آرزو داشت به شهادت برسد.
همسر شهید امیدی با اشاره به روز شهادت شهید بیان میکند: ۱۱ مهر ماه و در حالی که سه راه قدس مشغول انجام ماموریت ایست و بازرسی بود، ترور شد و به شهادت رسید، شب خاکسپاری علی، درگیری شدیدی بین رزمندگان با منافقان درگرفت که یکی از همرزمان شهید امیدی به نام شهید مسافر در همان شب به شهادت رسید.
وی ادامه میدهد: یک روز قبل از شهادتش وقتی که میخواست سر کار برود بچهها را یکی یکی بوسید، ابوالفضل خواب بود او را هم بوسید، با مادرش تعارف کرد و او را بوسید و رفت، شیفت کاریش فردای آن روز تمام میشد و قرار بود به خانه برگردد که خبر شهادتش را آوردند.
همسر شهید گفت: فردای روزی که علی شهید شد درگیری بین رزمندگان و منافقین در اراک به شدت بالا گرفته بود و آن روز حدود تعدادی از اعضای کمیته انقلاب در شناسایی و کشف یک خانه تیمی زخمی و مجروح شده بودند، و یک نفر هم شهید شد که از دوستان علی بود.
وی بیان میکند: کسانی که علی را ترور کردند سه نفر بودند که دو نفر از آنان مرد و یک نفر زن بود، زمانی که در حین گشت و بازرسی به علی شلیک میکنند، مردم آن دو نفر را میگیرند، اما آن زن به سمت نانوایی فرار میکند که در صف نانوایی توسط زنانی که آنجا بودند دستگیر میشود.
به منظور جاودانه نگهداشتن یاد و خاطره شهید امیدی تصویر وی که در اوایل انقلاب در راستای دفاع از امنیت و اقتدار ایران اسلامی به دست منافقین کوردل در اراک ترور شده و به شهادت رسید، در محل ترور این شهید والامقام در سه راهی قدس نصب شده است.
منبع: فارس