معاون وزیر اقتصاد و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور امنیت اقتصادی را رکن رکین زندگی مردم دانست و یکی از شاخه‌های اصلی آن را مبارزه با قاچاق و کالا معرفی کرد.

سید عبدالمجید اجتهادی در آیین تکریم و معارفه مدیر سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی فارس با اشاره به حوادث اخیر در کشور گفت: امنیت ابعاد مختلف دارد، برخی‌ها قدر امنیتی که در این کشور داریم را دانسته و آن امنیت را بهم زدند و برخی نادانسته این کار را انجام دادند.

او گفت: کسانی به این وضعیت دامن می‌زنند به دنبال بردن کشور به سمت و سوی کشور‌هایی مانند سوریه هستند.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور با بیان اینکه امنیت اقتصادی رکن رکین زندگی مردم است به یکی از شاخه‌های اصلی آن که مبارزه با قاچاق و کالاست اشاره و گفت: رهبرمعظم انقلاب، پرداختن به این مهم از سوی دستگاه‌های اجرایی را واجب دانسته‌اند.

اجتهادی گفت: بسیاری از مردم و حتی خواص از یکسال گذشته تاکنون شاهد انجام اولین‌ها در این سازمان بوده‌اند؛ مثلا نخستین باری است که یک رئیس جمهور یا رئیس قوه قضاییه به این مهم و انبار‌ها ورود کرده‌اند.

او گفت: رئیس جمهور سال گذشته و در سفر به بوشهر از انبار‌های اموال تملیکی بازدید داشتند و در آنجا اصلاح ساختار سازمان، ساماندهی انبار‌ها و اصلاح قانون را مطرح کردند.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه سازمان اموال تملیکی تنها دستگاه زیر مجموعه وزارت اقتصاد است که فرا دستگاهی و فرا سازمانی عمل می‌کند، گفت: برای اینکه مشکلات این سازمان حل شود نیازمند تعامل بین قوا بوده است.

اجتهادی گفت: امروز از اقدامات سازمان اموال تملیکی به عنوان یکی از موفقیت‌های دولت سیزدهم موثر سخن گفته می‌شود.

او همچنین اعلام کرد که تغییر ساختار سازمان به اداره کل در دستور کار قرار گرفته و به زودی در خصوص فارس هم تعیین تکلیف می‌شود.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه سازمان اموال تملیکی گفت: امکانات و نیرو‌های فعلی این سازمان جوابگوی نیاز‌ها نیست و با تغییر ساختار این سازمان، موضوع تبدیل وضعیت کارکنان هم حل خواهد شد.

اجتهادی همچنین گفت: اولین قانونی که در شورای هماهنگی سران قوا مطرح شد، قانون سازمان اموال تملیکی بود.

رئیس سازمان اموال تملیکی همچنین گفت: سازمان اموال تملیکی انباردار بوده، اما نیرو و انبار‌های مناسب نداشته و شاید بیش از ٦٠ درصد نیرو‌های آن شرکتی باشد.

عبدالعلی کریمی، معاون استاندار فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه فارس، استانی گسترده است که با اصفهان هم مرز و همسایه و از طرفی کمتر از ٢٠ کیلومتر با آب‌های نیلگون خلیج فارس فاصله دارد، گفت: ساختار موجود اموال تملیکی فارس جوابگوی گستردگی این استان نیست و می‌طلبد که سازمان مرکزی یا وزارت اقتصاد با توجه به وضعیت استان‌ها؟ ساختار جدیدی برای مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی پیش‌بینی کند.

او گفت: فارس بزرگترین تقسیمات کشوری را با ٣٧ شهرستان دارد و لذا مدیریت این تعداد شهرستان می‌طلبد که ساختار اداری و تشکیلاتی اموال تملیکی استان توسعه یابد و تقویت شوند.

معاون استاندار فارس خواستار ساماندهی انبار‌های موجود در شیراز شد و گفت: به عنوان مثال؛ ماشین‌های گران قیمت در انبار وجود دارد که زیر نور آفتاب صدمات زیادی به آن‌ها وارد می‌شود، لذا در حفظ و نگهداری اموال در انبار‌ها دقت بیشتر و به روز شود.

کریمی همچنین خواستار تعیین تکلیف اموال‌های سنواتی موجود در انبار‌ها شد.

علی صاحب کرم فرد، مدیر سابق سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی فارس نیز در این مراسم به تشریح عملکرد خود طی مدت تصدی مدیریت این سازمان تاکنون پرداخت و گفت: تناسبی بین وظایف این سازمان و اختیارات وجود ندارد.

او گفت: امکانات اداری ما در استان پهناور فارس متناسب با وظایف نیست.

در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات علی صاحب کرم فرد؛ مدیر سابق سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی فارس، احسان یوسفی پور که بیش از این رئیس اداره تملیکی استان کرمان بوده به عنوان مدیر جدید این سازمان معرفی شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار