![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
غلامرضا سالاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: یک دستگاه کامیون حامل بار قاچاق در حومه شهرستان نورآباد ممسنی شناسایی و توقیف شد.
غلامرضا سالاری به کشف و ضبط مقادیر زیادی مواد غذایی خارجی از این کامیون اشاره و گفت: انواع قهوه فوری، شکلات و کره بادام زمینی بخشی از اقلام کشف شده از این خودرو بود که محموله مکشوفه تحویل سازمان اموال تملیکی و پروندهای تحت عنوان قاچاق تشکیل شد.
سالاری از بازداشت یک نفر در این رابطه خبر داد و گفت: در بررسیهای به عمل آمده توسط شعبه اول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ممسنی، تخلف این فرد در حمل کالای قاچاق محرز و نهایتا وی به ضبط کالا و پرداخت جریمه به میزان ۵ میلیارد ریال در حق دولت محکوم شد.