آقای مجیدی با اشاره به ارائه هزینههای خدمات ناباروری و نازایی توسط بیمه سلامت، با بیان اینکه تمامی مراکز ملزم به عقد قرارداد با این سازمان هستند، گفت: هیچ گونه محدودیتی برای عقد قرارداد با بیمارستانها و مراکز خصوصی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون هفت مرکز نازایی و ناباروی در استان آذربایجان شرقی خدمات ارائه میدهند، گفت: تاکنون یک هزار و ۸۴۰ زوج نابارور در استان شناسایی شده اند و نزدیک به سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان نیز هزینه برای خدمات نازایی و ناباروی پرداخت شده است.
آقای مجیدی اظهار کرد: از اوایل سال گذشته تاکنون هیچ گونه بدهی به کلینیک ها، آزمایشگاه ها، پزشکان و داروخانهها نداریم و قسمت زیادی از مطالبات مهرماه نیز تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه امسال از نظر پرداخت مطالبات به مراکز طرف قرارداد جزو طلاییترین سالها قرار داریم گفت: تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات پرداخت شده و هیچگونه بدهی به این مراکز نداریم.
وی با اشاره به پویایی سازمان در اجرای ۱۰۰ درصد نسخه نویسی الکترونیک گفت: نسخه نویسی الکترونیک حتی در موسسههای غیرطرف قرارداد نیز انجام میشود و مشکلات آن نسبت به پارسال به صفر رسیده است.
آقای مجیدی با اشاره به راه اندازی سامانه بیمه سلامت من، خاطرنشان کرد: سامانه خدمات شهروندی خدماتی از جمله سوابق بیمه ای، درمانی، خدمات پزشکی و دارویی و بستری از سال ۱۳۹۸ به بعد را ارائه میدهد و افراد فاقد بیمه نیز میتوانند با مراجعه به این سامانه و ثبت نام مشخصات خود از مزایای بیمه رایگان یا حمایتی با مشخص شدن دهک خود بهرهمند شوند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به حذف ارز ترجیحی دارو از شرکتهای خصوصی تولید و واردکننده دارو و واگذاری آن به سازمانهای بیمه دولتی براساس سیاستهای بالادستی و قانون مجلس، گفت: رقم پرداختی به داروخانهها در شهریور ماه جاری ۲۰ میلیارد تومان بود که از این رقم ۱۵ میلیارد تومان ارز ترجیحی پرداخت شده است.
آقای مجیدی با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده با بیان اینکه شهروندان با مراجعه به این پزشکان از مزایای پزشک خانواده از جمله ارز ترجیحی دارو و نیز حق ویزیت بسیار پایین برخوردار میشوند، گفت: حدود ۲۲۰ پزشک در استان عضو طرح پزشک خانواده هستند که برای ۳۵۰ هزار نفر خدمات ارائه میدهند.