مهدی رمضانی در جلسه هم اندیشی با مدیران خبرگزاریها و رسانههای استان با بیان اینکه در ماجرای فوت خانم امینی رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و دیگر مسئولان استانی با این خانواده داغدیده ابراز همدردی کردند، گفت: سوء استفاده دشمنان و جریانات معاند از این رویداد برای ما کاملا واضح و مبرهن است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه ابعاد اغتشاشات باید از همه زوایا مورد بررسی قرار بگیرد، گفت: متاسفانه رسانهها و بخش بزرگی از جامعه نخبه استان و سیاسیون عملکرد ضعیف و غیر قابل قبولی در تبیین مسائل داشتند.
او به فتنههای برنامه ریزی شده گوناگون در سه دهه اخیر در کشور اشاره کرد و افزود: هریک از اغتشاشات و نا آرامیها در گذشته به دلایل مختلف سیاسی و اقتصادی روی دادند، اما فتنه اخیر یک فتنه عقیدتی بود که جوانب آن مدتهای مدیدی است که توسط اتاقهای فکر و عملیات دشمن طراحی شده و به دنبال مصداقی بودند که فوت مرحومه امینی را برای این کار مناسب دیدند و شروع به عملیات متراکم و معتنابهی کردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان یادآوری کرد: هم رئیس جمهور و هم دیگر تصمیم گیران کشور بر به رسمیت شناختن حق اعتراض مسالمت آمیز و قانونی تاکید دارند، اما همگان باید میان اعتراض و اغتشاشات تفکیک قائل شوند.
او افزود: جریاناتی که امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند و شعار زن، زندگی، آزادی سر میدهند خود بزرگترین نقض کنندگان حقوق زنان بوده اند.
رمضانی افزود:در کشور بیش از ۷ هزار نفر شهید زن داریم که از این تعداد ۵۶۶ تن از آن شهدا متعلق به کردستان است و برخی از آنها توسط همین جریانهای معاند مدعی دروغگو به فجیعترین شکل ممکن به شهادت رسیدهاند.
او با بیان اینکه استاندار کردستان و مسئولان استان با کار شبانه روزی در فکر توسعه و پیشرفت استان هستند، اظهار کرد: در عرصه مدیریت وقایع و حوادث منکر وجود برخی کج سلیقگیها، مشکلات و نارساییها در کشور و به تبع آن در استان نیستیم، اما وجود این مشکلات نباید منجر به آسیب دیدن دیگران و سلب امنیت جامعه شود.
رمضانی از اصحاب رسانه و فعالان حوزه اطلاع رسانی استان خواست صرفنظر از وجود برخی مشکلات و کمبودها به رسالت خود که همانا خبر رسانی و آگاهی بخشی روشنگرانه و منصفانه به جامعه است در حد توان و وسع خود اقدام کنند و در کنار آن از افشای اخبار جعلی رسانههای بیگانه واهمهای نداشته باشند.