احسان خاندوزی گفت: همه مسیر پیشرفت شهرها و استان ها از یک جاده نمی گذرد. طبق تجربیات گذشته، بخش ها و مناطقی که مزیت های ویژه خود را دریافته و قدرت بسیج امکانات و عوامل را داشتند، حتی در شرایطی که مورد اقبال و توجه دولتمردان نبودند، توانستند راه پیشرفت خود را هموار کنند.
وی بر لزوم کنار هم نشاندن اضلاع مختلف پیشرفت اقتصادی کشور تأکید کرد و افزود: این اقدام منجر به اقتصاد پایدار و اشتغال پایدار در آینده خیلی نزدیک خواهد شد.
وزیر اقتصاد در واکنش به مهاجرت ۵۰ درصدی مردم سه شهرستان بافت، ارزوئیه و رابر، عنوان کرد: این موضوع را به صادرات انسان های خوش فکر و باسواد تعبیر می کنم که اگر از اجماع این نخبگان استفاده شود می توانند در توسعه نقش آفرینی کنند.
وی تأکيد کرد: مساله زیرساخت ها و راه های مواصلاتی در این سه شهرستان باید حل شود و پیگیری ویژه ای در این زمینه خواهیم داشت اما سؤال این است که چطور جاده ای ۱۵ سال است که هنوز به بهره برداری نرسیده است؟
وزیر امور اقتصادی و دارائی با تاکید بر اینکه باید از منابع و ظرفیت های داخلی استان برای تسریع در پروژه ها استفاده شود می افزاید: سرمایه راکد بلااستفاده در کشور زیاد است و بر روی معادنی (ظرفیت و پتانسیل ها) خوابیده ایم که هیچ نگاهی به آنها نمی کنیم.
وی با طرح پرسش هایی از بانک های عامل ادامه داد: آیا واقعا شبکه بانکی کشور باید نگاه یکسان به اعطای تسهیلات در همه مناطق داشته باشد؟ آیا نمی توان از اعتبارات اشخاص استفاده کرد؟ متأسفانه در حال حاضر بعضی بانکها خودشان مانع رشد و توسعه هستند و معتقدیم اگر این زنجیر را برداریم، اهداف مدنظر به سرعت محقق خواهد شد.
خاندوزی با اشاره به سامانه توثیق الکترونیک دارایی با نام «ستاره»، اظهار کرد: در این سامانه تمام دارایی های(نقدی و غیرنقدی) که مردم دارند تجمیع میشود و جزو تضامین بانک استفاده خواهد شد و دیگر به این اندازه در خصوص وثیقه گیری با مشکل روبرو نخواهیم شد.