لیلی رنجبر رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بافق گفت: آموزش مهارتهای مختلف در بین کودکان و نوجوانان، از اهمیت بالایی بر خوردار است و بهمنظور توسعه آموزشهای صنایعدستی حصیری در این شهرستان، اجرای این طرح آغاز شده است.
او افزود: با حضور جمعی از مسئولان استان و شهرستان، اجرای این طرح همزمان در چهار مدرسه بافق (سه دبستان و یک مدرسه راهنمایی) آغازشده است.
رنجبر با بیان اینکه با آموزش و بروزرسانی این فن پیشبینی میشود این هنر، در اقتصاد شهرستان بافق نقش مؤثری ایفا کند، خاطرنشان کرد: با توجه به در دسترس بودن مواد اولیه حصیربافی و کمهزینه بودن آن در زمینهی تولید صنایعدستی، این امر میتواند خلاقیت را در کودکان و نوجوانان بافقی پرورش دهد و در آینده موجب اشتغالزایی و رونق اقتصادی منطقه شود.
به گفته او در شهرستان بافق حدود دو هزار نفر هنرمند رشته حصیربافی فعال هستند که با توجه به وجود بیش از ۲۴۰۰ هکتار نخلستان در این شهرستان و تأمین مواد اولیه صنعت حصیربافی، این هنر یکی از صنایع اصیل و ریشهدار این شهرستان است که قدمتی کهن دارد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بافق گفت: فن حصیربافی یکی از کهنترین حرفهها و مشاغل شهرستان بافق، با شماره ۱۰۵۲ مورخ ۱۳۹۱/۱۱/۴ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.