هدایت صفری گفت: عجلهای برای خروج خانوادهها از چرخه حمایتی کمیته امداد و به صرف اجرای یک طرح اشتغالزایی نداریم و رویکرد این نهاد بر این امر استوار است که تا حصول اطمینان کامل از خودکفایی و توان اداره اقتصادی و معیشتی از سوی متقاضی نباید مددجویی از زیرپوشش خارج شود.
معاون اجرایی و اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) می گوید: ما دو مولفه نظام هدایت شغلی کارشناس محور و نظام راهبردی کارآفرینی را توامان در دستور کار قرار دادیم و بر حسب آن هم اهداف اساسی دیگری که یکی از آنها اتصال همین مشاغل خرد و زودبازده با راهبران ملی و در سطح وسیعتر است را نیز دنبال می کنیم.
به گفته او، بر همین اساس تفاهمنامهای بین کمیته امداد با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بخش کشاورزی این ستاد برای ایجاد بیش از ۴۰ هزار فرصت شغلی سالانه هم به امضا رسیده است.
صفری گفت: اعتماد دولت برای واگذاری مسئولیت ۵۰ درصد از ایجاد فرصتهای شغلی جدید درسال جاری به کمیته امداد امام خمینی وظیفه این نهاد حمایتی را در ریشه کنی بیکاری از جامعه سنگین کرده است.
او با بیان اینکه در حال حاضر یک میلیون طرح اشتغال تحت نظارت و خدمات فنی و پشتیبانی کمیته امداد هستند، می گوید: مسئولیت کمیته امداد امام خمینی ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف در سال جاری است.
صفری می گوید: پارسال ۳۰۱ هزار فرصت اشتغال با ۹ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری توسط این نهاد محقق شد.
معاون اجرایی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد بر انجام مشاوره و آسیبشناسی برای طرحهای اشتغال مددجویان با هدف تقویت و پایدارسازی این مشاغل تاکید کرد و گفت: تجلی موفقیت مشاغل مددجویان، ارتقای سطح درآمد آنان است که با تزریق نوآوری و فناوری به پایداری و دوام بالاتر میرسد.
به گفته او، کمیته امدادامام در بحث تولید فقر نقشی نداشته ولی با پوشش جمعیت نیازمند جامعه مصرف کننده فقر محسوب میشود.