به مناسبت هفته فراجا برنامه تئاتر درمانی با رویکرد ارتقاء سلامت روانی در مدارس اراک در حال اجرا است.

سرهنگ محمد مظفر سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی از اجرای برنامه تئاتر درمانی با رویکرد ارتقاء سلامت روانی در جوامع هدف خبر داد.

سرهنگ مظفر در این زمینه گفت: یکی از شیوه‌های متداول که در دهه اخیر از سوی روانشناسان با همفکری هنرمندان نمایشی برنامه ریزی و درپیشگیری و درمان آسیب دیدگان اجتماعی و یا گروه‌های در معرض خطر اجرا می‌گردد تئاتر درمانی است.

او اضافه کرد: شیوه تئاتر درمانی از جمله گونه‌های بسیار تخصصی هنر‌های نمایشی است که در فرایند بین رشته‌ای شامل روانشناسی و تئاتر عمدتا می‌کوشد در شکل دهی نمایشی و مخاطبان نسبت به رفع یا اصلاح یا ایجاد موضوعی مرتبط با حوزه روان درمانی در نزد تماشاچیان بپردازد.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: این شیوه جهت نیل به هدفی خاص و متناسب با نوع مشکلات جمعیت‌های هدف و جغرافیای جوامع هدف متفاوت است.

او با اشاره به اینکه این برنامه با هدف ارتقاء سلامت روانی اجتماعی مردم در طول هفته فراجا اجرا می‌شود بیان کرد: بر اساس اطلس آسیب‌های روانی اجتماعی، در استان اجرا‌های جذابی با لهجه اراکی و با استفاده از یکی از برجسته‌ترین گروه‌های نمایشی به مرحله اجرا گذاشته شده است.

سرهنگ مظفر عنوان کرد: مهم‌ترین اهدافی که در اجرای تئاتر درمانی از سوی پلیس استان دنبال می‌شود، به تصویر کشیدن آسیب‌های روانی، خانوادگی و اجتماعی، افزایش آگاهی خانواده‌ها نسبت به آسیب‌های روانی اجتماعی پیرامونی، آموزش مهارت‌های زندگی، تبلیغ و معرفی خدمات مراکز مشاوره آرامش و دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها و افزایش سرمایه اجتماعی پلیس است.

او همچنین گفت: در حال حاضر این برنامه با هماهنگی انجام شده با اداره کل آموزش و پرورش استان در سطح مدارس در حال انجام است و در حاشیه این نمایش‌ها با حضور یکی از روانشناسان مرکز مشاوره آرامش به سوالات و ابهامات روانشناختی تماشاچیان به صورت کارشناسی پاسخ داده می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.