غلامرضا سالاری گفت: این تعداد پرونده منجر به بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال جریمه نقدی برای متخلفان شده و علاوه بر این احکامی همچون ضبط کالا، درج در پرونده، استرداد حق شاکی، تعطیلی واحد متخلف و ... نیز صادر و اجرا شده است.
او با بیان اینکه ۲۲ هزار پرونده در رابطه با تخلفات صنفی تشکیل و رسیدگی شده است گفت: عمده این پروندهها مربوط به گرانفروشی کالاهای اساسی بوده که بر اساس مصوبه سران محترم قوا، مجازاتهای سنگینی برای متخلفین این پروندهها صادر شده است.
سالاری در بخشی از صحبتهای خود به عملکرد تعزیرات استان در حوزه بهداشت، دارو و درمان اشاره کرد و گفت: بیشترین مورد تخلف در این بخش مربوط به عدم رعایت موازین بهداشتی توسط اصناف بوده که با توجه به ارتبازط مستقیم این حوزه با سلاکت شهروندان، پروندههای مشتکله به شعب ویژهای ارجاع، تا خارج از نوبت رسیدگی و متخلفان اعمال قانون شوند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی از انجام ۱۴۵۳۸ مورد گشت مشترک در طی این مدت خبر داد و گفت: گشتهای مشترک بازرسی با اولویت پیشگیری از وقوع تخلفات و در جهت حمایت از فضای کسب کار انجام میشود که در این راستا ۱۷۰۰ اکیپ بازرسی فعال و اقدام به بازرسی از واحدهای صنفی، تولیدی و خدماتی کرده اند.
سالاری از نظارت مردمی بعنوان اثر گذارترین مولفه در پیشگیری و کاهش میزان تخلفات یاد کرد و گفت: سامانههای ۱۲۴ سازمان صمت و ۱۳۵ تعزیرات آماده دریافت گزارشات و شکایات شهروندان است و کلیه موارد دریافتی از این سامانهها، پیگیری و در صورت احراز تخلف، با متخلفین برخورد تعزیراتی خواهد شد.