مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: همزمان با فصل برداشت فلفل قرمز، هزار و ۶۰۰ تن محصول از سطح بیش از ۴۰۰ هکتار کشتزار این شهرستان خراسان رضوی برداشت شد.

محمدجواد ایزدیان مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: شهرستان جغتای به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت، پس از شهرستان داورزن، رتبه دوم تولید محصول فلفل در منطقه غرب خراسان رضوی را دارد.

او افزود: امسال سطح زیر کشت فلفل قرمز در منطقه جغتای بیش از ۴۰۰ هکتار است که به طور میانگین برداشت این محصول در هر هکتار حدود چهار تن فلفل برآورد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی جغتای با اشاره به الزامات کشت محصول فلفل قرمز ادامه داد: کوددهی مناسب، استفاده حداقلی از سموم و آبیاری به موقع از فعالیت‌های مهم در تولید این محصول است.

ایزدیان بیان کرد: هم اینک یکی از مشکلات کشاورزی این شهرستان به ویژه در حوزه گیاهان دارویی کمبود صنایع تبدیلی و فرآوری است که در راستای تکمیل زنجیره تولید و افزایش ارزش افزوده کشاورزان از سرمایه‌گذاران این حوزه حمایت می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.