سردار حسین زارع کمالی فرمانده سپاه الغدیر استان یزد صبح امروز در نشست جهاد سازندگی که با حضور رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور و مسئولان استان در استانداری یزد برگزار شد، گفت: ایجاد صندوقهای قرضالحسنه اشتغالزا و مردم یار و ایجاد شرکتهای تعاونی تولیدی توزیعی با همراهی و هم افزایی دستگاههای اجرایی برای حل مشکلات محلات از مهمترین برنامههای اجرایی قرارگاه اقتصاد مقاومتی در استان یزد است.
او با اشاره به اجرای مقدمات طرح جهاد روشنایی در یزد با کمک دستگاههای ذیربط ادامه داد: برپایی نمایشگاههای عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی نیز از دیگر اقداماتی است که برای کمک به اقتصاد کارگاههای کوچک زودبازده و مخصوصا صنایع دستی انجام میگیرد.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: ارائه آموزشهای توانمند سازی و کارآفرینی نیز در قالب مدرسه اقتصاد مقاومتی در استان یزد در حال انجام است که طبقه سوم ساختمان شهید منتظر قائم در یزد برای این ماموریت در نظر گرفته شده است.
سردار زارع کمالی با اشاره به اقدامات اجرایی در قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی استان افزود: پرداخت تسهیلات حمایتی، ایجاد اشتغال، تجهیز و راه اندازی کارگاههای اشتغالزایی از مهمترین اقدامات قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی در یزد است.
او با بیان اینکه ساخت و مرمت خانه محرومان در استان یزد در دستور کار قرارگاه سازندگی قرار دارد، ادامه داد: امسال ۲۰۰ خانه برای محرومان استان یزد به ویژه مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی توسط قرارگاه سازندگی استان ساخته میشود.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به اعلام آمادگی گروههای جهادی برای ساخت خانه محرومان در یزد گفت: در استان یزد برای ساخت خانه محرومان هر گروه جهادی ساخت یک خانه برای محرومان را در دستور کار قرار دارد و هر پایگاه مقاومت بسیج یزد نیز ساخت یک خانه برای محرومان را در محدوده خود بر عهده دارد و هم اکنون ساخت ۲۸ خانه در شهرستانهای استان یزد در حال انجام است.
به گفته او گروههای جهادی علاوه بر اینکه در حوزه محله محور و جغرافیا محور فعالیت دارند، فعالیتهای بسیار خوبی در رشتههای تخصصی از جمله پزشکی، آموزشی، تربیتی و ... در استانهای همجوار دارند.
سردار زارع کمالی با اشاره به طرح جهاد آبرسانی به روستاهای محروم استان یزد در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) گفت: با روحیه و هم افزایی دستگاههای اجرایی استان یزد و مدیریت خوب مسئولان استانی، آبرسانی به ۵۸ روستایی با وجود مهلت سه ساله تا پایان سال انجام میگیرد و آبرسانی به ۳۰۰ روستای محروم دیگر نیز در دستور کار قرار میگیرد.
او با بیان اینکه بهسازی و آسفالت معابر روستایی استان باید انجام گیرد، افزود: با توجه به شرایط استان و وقوع سیل اخیر، آسیب زیادی به معابر روستاها در اکثر شهرستانهای یزد وارد شد و نیاز به حمایتهای ویژه در تامین قیر و بهسازی معابر در روستاها است.