تولیت حرم مطهر حضرت احمدبن موسی (ع) ضمن تقدیر از ایثار و مجاهدت جان برکفان نیروی انتظامی، گفت: هدف هجمه‌های ناروا به نیروی انتظامی، فلج کردن سپر امنیتی کشور است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری در سلسله جلسات هفتگی "ولایت فقیه"، ضمن اشاره به وقایع رخ داده پیرامون درگذشت خانم مهسا امینی، ابعاد مختلف این حادثه و اهداف فتنه گران را تبیین کرد.

تولیت حرم مطهر ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره حماسه آفرینان ۸ سال جنگ تحمیلی و خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و آزادگان سرافراز گفت: درگذشت خانم مهسا امینی باعث تاسف و تاثر است. فوت ایشان نیاز به یک بررسی دقیق و همه جانبه، توسط دستگاه‌های ذیربط، از پزشکی قانونی گرفته تا نهاد‌های نظارتی و امنیتی دارد.

او گفت: مطمئنا نظراتی که بدون اطلاع و آگاهی از ابعاد مختلف موضوع و از روی احساس و یا بعضا عناد ارائه می‌شود، فاقد هرگونه ارزش پزشکی، حقوقی، انسانی و اخلاقی است.

کلانتری گفت: بیان نظراتی که بدون اسناد و مدارک معتبر باشد، می‌تواند به طور کلی موضوع را به انحراف و مسیر نادرست بکشد. فردی به مرکز امنیت اخلاقی نیروی انتظامی، که ده‌ها نفر دیگر نیز در آن حضور داشته اند، هدایت و ناگهان بی هوش شده است، بلافاصله به بیمارستان منتقل و علی رغم رسیدگی و تلاش کادر درمان، فوت می‌کند. سوابق پزشکی، نتایج کالبد شکافی و آزمایش‌های مختلف انجام و در حال بررسی است و نتیجه نهایی اعلام خواهد شد. تا زمان روشن شدن کامل قضیه باید از هرگونه پیش داوری و بیان نظراتی که جامعه را دچار تنش کند، پرهیز کرد.

او گفت: از همان لحظات ابتدایی وقوع این حادثه و انتشار خبر‌های آن در رسانه‌های مختلف، در حالیکه هنوز ابعاد آن مشخص نشده است، شاهد صدور بیانیه‌های متعدد علیه نظام اسلامی از سوی رژیم‌های حامی تروریسم بین الملل همچون آمریکا، رژیم صهیونیستی، و گروه‌های معاند و تروریستی همچون سلطنت طلب ها، منافقین، حزب کومله و اعوان و انصار آن‌ها بوده ایم.

تولیت حرم مطهر گفت: در شرایطی که رئیس جمهور کشور در سازمان ملل که به قول رهبر معظم انقلاب، بزرگترین منبر جهانی است، در حال تبیین مواضع به حق جمهوری اسلامی و دفاع از عزت و آبروی کشور است، صدور چنین بیانیه‌ها و بکارگیری هزاران رسانه مخرب، و تشویش اذهان عمومی، نمی‌تواند یک کار عادی و از سر دلسوزی به شمار آید.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: از مجموعه این موضع گیری‌ها و تجزیه و تحلیل آن ها، پنج نتیجه مشخص به وضوح به دست می‌آید؛ نخست، هجمه گسترده به نیروی انتظامی، دوم، هجمه به اصل حجاب و عفاف در اسلام، سوم، هجمه به قانون حجاب در جمهوری اسلامی با کلید واژه "حجاب اجباری"، چهارم، هجمه به نظام اسلامی، یعنی یک عقده گشایی گسترده علیه حاکمیت اسلام در کشور و پنجم، هجمه به تمامیت ارضی و سخن گفتن از تجزیه کشور.

او با ذکر این نکته که امنیت به مثابه حصاری است که مانع هجوم دشمن می‌شود، گفت: تجربه تاریخی انقلاب و حوادث پس از آن، نشان می‌دهد اولین اتفاقی که در فتنه‌ها رخ می‌دهد، نشانه گرفتن امنیت کشور است. در ابتدای انقلاب که بحث انحلال ارتش توسط منافقین و عده‌ای بی بصیرت مطرح شد، با هوشیاری اعاظمی همچون شهید چمران، امام خامنه‌ای و امام خمینی (ره) این توطئه ناکام ماند، در زمان فتنه منافقین در سال ۶۱ و همچنین فتنه ۸۸، هجمه‌ها به سمت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رفت، و در حال حاضر مدتی است هجمه‌ها علیه نیروی انتظامی به عنوان تامین کننده امنیت داخلی کشور، شکل گرفته است.

تولیت حرم مطهر ضمن تقدیر از ایثار و مجاهدت جان برکفان نیروی انتظامی، گفت: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برای عمل به پنجاه وظیفه‌ای که به عهده آن است، سنگ تمام گذاشته، و روزی نیست که یک شهید مدافع امنیت از این نهاد انقلابی نداشته باشیم. هدف این هجمه‌های ناروا به نیروی انتظامی، فراتر از موضوع فوت یک خانم است و آن همانا فلج کردن و شکستن سپر امنیتی کشور است.

او گفت: رژیم صهیونیستی، شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی شبکه الجزیره را در روز روشن با پنج گلوله به شهادت می‌رساند و حتی در تشییع جنازه او مانع تراشی می‌کند، اما دولت‌های غربی و نهاد‌های دروغین مدافع حقوق بشر، سکوت می‌کنند، اما در مقابل یک مورد فوتی که هنوز تحقیقات پزشکی و ابعاد آن منتشر نشده و شاید ده‌ها مورد مشابه آن هر روز در دنیا رخ می‌دهد، هجمه اینچنینی به نظام و انقلاب و نیرو‌های جان بر کف انتظامی وارد می‌کنند.

تولیت حرم مطهر گفت: البته هر فرد و یا دستگاهی ممکن است در انجام وظیفه خود مرتکب اشتباه شود که یقینا نهاد‌های نظارتی به آن رسیدگی می‌کنند، اما آیا درست است که این همه دستاورد‌های نیرو‌های جان برکف انتظامی نادیده گرفته شود، این کمال ناسپاسی است به فرموده نبی مکرم اسلام (ص) "نعمتان مجهولتان الصحه و الامان" دو نعمت هستند که قدرشان مجهول است: صحت و امنیت‏. نعمت بزرگ امنیت در کشور مدیون ایثار، مجاهدت و تلاش نیرو‌های نظامی و انتظامی است و از این بابت، از صمیم قلب از ایشان سپاسگزاریم.

او، پیرامون هجمه دشمنان به اصل حجاب و عفاف، گفت: یکی از مسلمات قرآن کریم، سنت پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت علیهم السلام و سیره مسلمین، عفاف و حجاب است. حجاب و عفاف در اسلام همچون حصاری برای حفظ نهاد خانواده و حرکت جامعه در مسیر پاکی و اخلاق، اهمیت بسزایی دارد. تمامی مستندات یک حکم شرعی یعنی کتاب، سنت، عقل و اجماع، همگی در موضوع حجاب و عفاف وجود دارد. ضد این موضوع در لیبرالیسم است. یعنی آزادی در بی بند و باری و برهنگی. عفاف در فرهنگ غرب، جایگاهی ندارد و هجمه به ارزش‌ها در ماهیت این فرهنگ منحرف است که در آن هوس بازی و شهوت رانی پشت کلمات زیبا همچون آزادی زن پنهان شده اند.

کلانتری پیرامون قانون عفاف و حجاب، گفت: یک قانون مجلس شورای اسلامی مربوط به دهه ۷۰ و دو مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه دارد، که یک سلسله تکلیف برای دستگاه‌های مختلف، تعریف می‌کند، که متاسفانه برخی به خوبی به آن عمل نکرده اند. این مصوبه یک تکلیف برای نیروی انتظامی دارد که با مظاهر بدحجابی، به عنوان ضابط قانون برخورد کند و البته این یک مطالبه عمومی است. اجرا سخت‌ترین بخش قانون است.

او گفت: ایمان چهار رکن دارد، اولین آن، شهادت است، رکن دیگر، معرفت است، سوم، اقرار و مستقر کردن این معرفت در وجود شخص و رکن چهارم، عمل است. در قرآن از ایمان و عمل صالح صحبت شده است. "اَلَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا اَلصّالِحات". قرآن سه مورد اول را جدا و عمل را جدا بیان می‌کند، به این دلیل که جایگاه عمل، بالاتر از بقیه است. افرادی که به عنوان واقعی کلمه دغدغه‌مند هستند می‌توانند به جای ایجاد هجمه، راه کار‌های خود را برای بهتر شدن قانون ارائه بدهند.

تولیت حرم مطهر پیرامون هجمه دشمنان به اصل نظام، گفت: دولت‌های استعماری و افرادی که از این نظام صدمه دیده اند - که در راس آن ها، شیطان بزرگ، آمریکا است، و همچنین اسرائیل و انگلستان که منافع آن‌ها در ایران از طریق چپاول منابع کشور در زمان رژیم ستمشاهی تامین می‌شد، به برکت انقلاب از بین رفته است. – و سازمان‌های تروریستی همچون منافقین، احزاب کومله و دموکرات کردستان، هیچکدام از انقلاب اسلامی، دل خوشی ندارند، و دشمن خونین آن هستند و دنبال فرصتی برای صدمه به اصل نظام هستند.

او گفت: این نظام مقدس بعد از گذشت ۴۴ سال، به یک شجره طیبه با ریشه‌های قوی تبدیل شده که با خون ده‌ها هزار شهید آبیاری شده است. رئیس جمهور ما با افتخار عکس سردار شهید قاسم سلیمانی را در سازمان ملل بالا می‌برد و به عنوان قهرمان مبارزه با تروریسم معرفی و ترامپ را به عنوان قاتل ایشان، مواخذه می‌کند، واقعا چقدر نادان هستند عده‌ای که تصور می‌کنند با این هجمه‌ها و اقدامات خرابکارانه بچه گانه می‌توانند با این نظام مقدس، مقابله کنند.

تولیت حرم مطهر گفت: نظام اسلامی ما، فراتر از یک ملت است، در دفاع مقدس، جمع زیادی از جوانان افغانستان، لبنان و حتی عراقی در کنار رزمندگان ما علیه رژیم بعثی جنگیدند، این نظام و انقلاب فراتر از ایران است. آمریکا، اروپا، رژیم صهیونیستی و اعوان و انصار داخلی آن ها، منافقین و معاندین همه آگاه باشند که این نظام به یاری خدا به مسیر خودش با استواری ادامه می‌دهد و پرچم آن اِن شاءالله به امام عصر (عج)، سپرده خواهد شد.

او در مورد خیال خام دشمنان برای تجزیه کشور نیز باید گفت: در طول ۸ سال جنگ تحمیلی، که تمامی قدرت‌های بزرگ، پشتیبان و درکنار رژیم صدام علیه جمهوری اسلامی جنگیدند، موفق نشدند حتی یک وجب از خاک ایران را جدا کنند، زهی خیال باطل که اکنون با این اقدامات سخیف بتوانند.

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی در پایان گفت: یکی از مهمترین وظایف و مسئولیت‌های نخبگان کشور آن است که ضمن بیان دستاورد‌های بی شمار جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف، واقعیت فتنه‌ها را برای نسل جوان تبیین کنند؛ فتنه منافقین، جنگ تحمیلی، فتنه ۸۸، جنایات و کشتار گروه کومله علیه مردم مظلوم کردستان و مواردی از این دست. جهاد تبیین به فرموده رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای یک واجب عینی، فوری و یک جهاد به معنای واقعی کلمه است. اِن شاءالله این مسئولیت شناسی نخبگان باعث خواهد شد این پرچم به صاحب اصلی آن برسد.

تولیت حرم مطهر در پاسخ به سوالی پیرامون نظارت بر عملکرد گشت ارشاد، گفت: وقتی قانونی مصوب می‌شود، همواره دستگاه و نهادی نیز بر عملکرد مجری آن نظارت می‌کند. نظارت بر عملکرد نهاد‌هایی همچون نیروی انتظامی و گشت ارشاد، همواره وجود داشته و اگر فردی تخلف کند برابر قانون با آن برخورد صورت می‌گیرد هرچند که بنا دلایل امنیتی، ممکن است برخورد‌های صورت گرفته، خبری نشود.

او در پاسخ به سوالی پیرامون چرایی وجود گشت ارشاد، گفت: خداوند متعال در آیه ۱۰۴ سوره آل عمران به صراحت می‌فرمایند: " وَلْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَأُولَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ" یعنی باید از میان شما، جمعی دعوت به نیکی، و امر به معروف و نهی از منکر کنند و آن‌ها همان رستگارانند. وقتی گفته می‌شود گروهی از شما، این نیازمند یک ساختار و تشکیلات مشخص است. یک موضوع حکومتی است که برای دستگاه‌های مختلف، وظایفی مشخص در حوزه بسط و گسترش عفاف و حجاب در جامعه تبیین می‌کند و همان طور که گفته شد نیروی انتظامی نیز موظف است که با مظاهر و مصادیق بدحجابی طبق قانون و البته با احترام و بهره از نیرو‌های آموزش دیده برخورد نماید؛ و اگر قانون نیز دارای اشکالاتی است می‌توان با هم افزایی افراد دغدغه مند، راهکار‌هایی در جهت بهبود و اصلاح آن، اندیشید.

کلانتری در پاسخ به سوالی پیرامون تحصیل فرزندان مسئولان در خارج از کشور گفت: برای تحصیل در خارج از کشور، منع قانونی وجود ندارد، البته به این نکته باید توجه داشت اگر مسئولی با فرستادن فرزندش به غرب به دنبال مطرح کردن آن به عنوان یک ارزش باشد، این ارتجاع و خلاف مسیر نظام اسلامی و خون شهدا است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۲ ۰۱ مهر ۱۴۰۱
خیلی حرفتون حق بود کاش مردم میفهمیدن