آقای محمدی با بیان اینکه از ۱۰ شهریور تاکنون یک هزار و ۲۳۲ دستگاه اتوبوس پر یا خالی به مرز مهران ارسال شده است گفت: از ۲۰ روز پیش همکاران اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ای، ضمن استقرار در مرز، در ترمینال مرکزی تبریز ۲۴ ساعته حضور داشته و اتوبوسهای مورد نیاز برای جا به جایی زائران اربعین حسینی را برعهده داشته اند.
او همچنین با اشاره به گذر از زمان اوج بازگشت مسافران اربعین به استان، گفت: در چند روز آینده به تدریج با بازگشت همه زوار به شهرهای خودشان، پذیرش مسافران و حمل آنها به جای جای کشور طبق زوال عادی انجامخواهد شد.
او در ادامه به مزیتهای مرز تمرچین نسبت به مرز مهران برای زائران اربعین آذربایجان شرقی اشاره کرد و افزود: در عرض سه ساعت زائران ما به مرز تمرچین میرسند، در حالی که اگر ترافیک نباشد، ۱۲ ساعت طول میکشد تا زائران ما مسافت هزار کیلومتری تا مرز مهران را طی کنند.
رئیس اداره حمل و نقل مسافری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان از مهیا شدن امکانات لازم برای زوار ایرانی در آن سوی مرز تمرچین خبر داد و گفت: در صورت استقبال زائران، سال آینده میتوان با اعزام هم استانیها از مرز تمرچین، زمان رسیدن به مرز و مشکلات ناشی از ازدحام جمعیت در مرز را به حداقل رساند.
آقای موسوی رئیس انجمن صنفی شرکتهای مسافربری تبریز و حومه هم گفت: از ۱۰ شهریور تاکنون ۱۰۵ شرکت مسافربری با ۳۶۷ دستگاه اتوبوس و بیش از یک هزار و ۱۰۰ راننده و کمک راننده، مشغول جابه جایی زوار از مبدا استان به مرز مهران و از مهران به شهرهای استان هستند.