بررسیهای انجام شده حاکی از آن است نوشیدن میزان کافی از چای-حداقل ۴ فنجان در روز- می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دو کمک کند.
گروهی از متخصصان چینی بر اساس بررسیهای خود اظهار داشتند: نوشیدن چهار فنجان چای یا بیشتر در طول روز می تواند در مدت ۱۰ سال خطر ابتلا به دیابت را تا ۱۷ درصد کاهش دهد.
"شیایینگ لی" (Xiaying Li) نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه علم و صنعت ووهان در چین گفت: یافتههای بدست آمده قابل توجه است، زیرا نشان می دهد افراد می توانند با انجام یک کار ساده همچون نوشیدن روزانه چای خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند.
وی افزود: اثر محافظتی این نوشیدنی در صورتی که همراه با شیر مصرف شود بیشتر می شود.
به گزارش گاردین، اگرچه در این مطالعه، بررسی تاثیر افزودن چای در شیر بخشی از تحقیق نبوده، تحقیقاتی که در گذشته انجام شده حاکی از آن است محصولات لبنی می تواند خواص ضد دیابتی داشته باشد.