مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: سلامتکده طب سنتی بزودی در قزوین راه اندازی می‌شود.

ابوالفضل ابراهیمی مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت:کلینیک طب سنتی در بیمارستان ولایت راه اندازی شده و به زودی سلامتکده طب ایرانی نیز در قزوین راه اندازی خواهد شد.

ابراهیمی افزود: مکان این سلامتکده هنوز جانمایی نشده، اما ممکن است آن را در کلینیک ویژه و یا بیمارستان ولایت راه اندازی کنیم.

وی اضافه کرد: همچنین ساماندهی نیرو‌هایی که در طب سنتی فعالیت می‌کنند در دستور کار قرار دارد.

با نظارت مستمر و جدی بر فعالیت مراکز درمانی تلاش می‌کنیم خدمات مناسبی به مردم ارائه شود.

وی افزود: نظارت‌ها تا حدود ۷۰ درصد در مراکز سوء مصرف مواد افزایش یافته و در زمینه مداخلات افراد غیر مجاز در بخش درمان نیز نظارت‌ها را بیشتر کرده ایم به طوری که در یک سال گذشته حدود ۳۰ پرونده تشکیل و بررسی شده است.

مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: افرادی که بدون مجوز در حوزه طب سنتی و پزشکی فعالیت کنند و مداخلاتی در حوزه زیبایی داشته باشند مورد نظارت جدی قرار می‌گیرند و با آن‌ها برخورد می‌شود تا سلامت مردم به خطر نیفتد.

وی گفت: به طور میانگین هر هفته یک مورد تخلف شناسایی شده و به تعزیرات معرفی می‌شوند.

این مسئول گفت: در حوزه نظارتی ستاد تعرفه که به دلیل کرونا غیر فعال شده بود امسال مجددا راه اندازی شده و جلسات مستمری داریم و موضوعات مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت لزوم برای متخلفان پرونده تشکیل شده و به دستگاه‌های رسیدگی کننده و تعزیرات حکومتی ارجاع می‌شود.

وی افزود: امسال در این زمینه ۵ جلسه تشکیل شد که ۱۵ مورد تخلف شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند که بیشتر پرونده‌ها در خصوص دریافت تعرفه اضافی و مداخلات پزشکی غیر مجاز بوده که در این راستا در شرکت‌هایی که در حوزه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند نیز چند مورد تخلف دیده شده است.

ابراهیمی در ادامه به ضرورت الکترونیکی شدن پرونده‌ها نیز اشاره کرد و گفت: الکترونیکی شدن پرونده‌ها به نظارت کمک کرده و مستندسازی پرونده‌ها را تسهیل کرده که این روش پیش زمینه‌ای برای تغییرات آینده است.

وی بیان کرد: مرکز آموزشی درمانی بوعلی سینا به عنوان مرکز منتخب درمان بیماران سکته‌های مغزی (برنامه ۷۲۴) در استان تعیین شده که با حضور ۵ پزشک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب فعالیت می‌کند.

ابراهیمی یادآورشد: از نظر درمان با ترومبولیتیک در بیماران سکته‌های مغزی دانشگاه قزوین رتبه ۱۳ از ۶۴ دانشگاه ایران را به خود اختصاص داده است.

مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در ادامه گفت: در خصوص سکته‌های قلبی (برنامه ۲۴۷) نیز پنج پزشک اینترونشن فوق تخصصی آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در استان فعالیت می‌کنند و دانشگاه علوم پزشکی قزوین از نظر درمان سکته‌های حاد قلبی توانسته در میان ۶۴ دانشگاه کشور رتبه ۲۲ را به خود اختصاص دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.