دکتر پورحسین کولیوند در جریان بازدید از وضعیت زائران در مرز مهران گفت: ۲۰۰ گروه جهادی با تامین دارو و تجهیزات از سوی هلال احمر خدمات درمانی سطح یک را به زائران ارائه میدهند و تاکنون روزانه به حدود ۵۰۰ زائر خدمات درمانی داشته اند.
وی افزود: ۴۰ مرکز جمعیت نیز در داخل عراق با ارائه خدمات درمانی سطح ۲ و ۳ حتی تا روزانه ۵ هزار خدمت نیز به زائران ایرانی و عراقی انجام داده اند.
رییس جمعیت هلال احمر یادآور شد: بیمارستان امام علی و حکیم در نجف در اختیار جمعیت قرار داشته و در مسیر نجف تا کربلا که هر سال ۶ پایگاه داشتیم، امسال آنرا به ۱۶ پایگاه افزایش داده ایم.
کولیوند تاکید کرد: ۳ بیمارستان در مسیر کربلا به نجف به هلال احمر واگذار شده و در داخل کربلا نیز بیمارستانهای امام حسین و ابومهدی المهندس توسط هلال احمر پوشش داده میشود.
وی نظارت بر موکبها از نظر رعایت پروتکلهای بهداشتی در داخل عراق با هماهنگی طرف عراقی را از دیگر برنامههای این جمعیت عنوان کرد.
رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به شرایط دمایی و گرمای شدید هوا نیاز به سرم برای افراد گرمازده را از مهمترین نیازهای جمعیت عنوان کرد که تلاش شده از داخل عراق تامین شود، ولی با ارسال ۳۰۰ تن دارو و تجهیزات افزایش ۳ برابری را به نسبت سال ۹۸ از این نظر داشته ایم.
کولیوند با اشاره به صدور مجوز ورود بالگردهای این جمعیت به عراق گفت: این امکان در صورت نیاز فراهم شده است و در کنار آن ۲ هواپیمای جمعیت نیز در صورت حصول شرایط امکان خدمات رسانی دارند.
وی اظهار داشت: در داخل کشور نیز تیمهای امدادی و عملیاتی این جمعیت در مسیرهای مهران به نجف، شلمچه به نجف و چزابه به نجف در حال خدمت رسانی هستند.