فرهاد فروزی با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز برای راهاندازی پنج ایستگاه لرزهنگاری مدرن خریداری شده و اکنون در استان موجود است، اظهار کرد: این تجهیزات اکنون زیر تست است و باید دوره تست آنها سپری شود.
وی ادامه داد: با سپری شدن دوره تست، این دستگاهها به صورت موقت در مکانهای مورد نظر راهاندازی خواهد شد، تا زمانیکه اتاقک مورد نیاز برای ایجاد ایستگاه دائمی ساخته شود. چون محل احداث این ایستگاهها عمدتا در ارتفاعات است و این روند به زمان نیاز دارد.
مسئول شبکه لرزهنگاری استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد، در مهرماه و همزمان با هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی شاهد بهرهبرداری از این ایستگاههای موقت باشیم و افزود: از سوی دیگر، چون محل راهاندازی اکثر این ایستگاهها در مناطق گرمسیر استان است باید کمی منتظر مساعد شدن وضعیت هوا باشیم و از همین رو مهرماه برای این منظور در نظر گرفته شده است.
فروزی در ادامه با بیان اینکه اکنون هفت ایستگاه لرزهنگاری فعال در استان داریم، گفت: با راهاندازی پنج ایستگاه جدید، کرمانشاه صاحب ۱۲ ایستگاه لرزهنگاری خواهد سد و از استانهای خوب کشور در این زمینه محسوب میشویم.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه این تعداد ایستگاه برای پوشش وضعیت لرزههای مناطق مختلف استان کافی است، اما هرچقدر تعداد ایستگاههای لرزهنگاری بیشتر باشد میتوان وضعیت چشمههای لرزهزا، عمق لایهها، نوع رفتار گسلها و ... را با دقت بیشتری مطالعه و بررسی کرد.
این ایستگاههای لرزهنگاری در شهرستانهای پاوه، قصرشیرین و گیلانغرب و بخشهای سومار و حمیل نصب خواهد شد.