![مبلغ طرح ترافیک کاهش یافت/ فقط دو درصد از خودروهای تهران حق ورود به محدوده طرح ترافیک دارند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333063_817.jpg)
آقای علیرضا بایرام زاده با اشاره به برگزاری نشست مشترک بین میراث فرهنگی و نیروی انتظامی استان در راستای مقابله با فعالیت تورهای غیرمجاز گفت: در این نشست مسائل پیرامونی بررسی و مشکلات مربوطه احصا شد که به دنبال آن مقابله و برخورد با این تورها کلید خورد.
او افزود: در این راستا و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته برای مقابله و برخورد با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان، طی تابستان سال جاری با تعداد ۱۸ تور گردشگری غیرمجاز برخورد و پرونده تخلفاتی آنها به مراجع قضایی دلالت داده شد.
او اظهار داشت: فعالیت تورهای گردشگری در راستای توسعه این صنعت پویا در آذربایجان شرقی امری شایسته است، اما هر گونه فعالیت که تحت نظارت ادارهکل میراق فرهنگی، صنایع دستی و گردسشری نباشد، به صورت جدی توسط این ادارهکل شناسایی و به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.