محمدحسن نامی در نشست بررسی آخرین اقدامات انجام شده در خصوص زمینلرزه و جاری شدن سیلاب اخیر چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار ملی برای اجرای طرحهای آبخیزداری در کشور درخواست شده است.
وی افزود: ایران در سه بخش بحران شامل پیشگیری، آمادگی و پاسخ و بازسازی و بازتوانی از استعداد و توان مطلوبی برخوردار میباشد.
نامی آبخیزداری در بالادست و آبخوانداری در میاندست را ضروری دانست و اضافه کرد: ساخت سدهای زیرزمینی ضروری و هزینهها و خسارتهای آن به مراتب کمتر ار سدهای روباز است.
بیشتر بخوانید
وی اظهار داشت: از مجموع ۳۰۹ دشت کشور ۲۰۹ دشت بیش از ۱۸ سانتیمتر نشست داشته و این مهم توجه به آبخیزداری را دو چندان میکند.
نامی انجام فعالیتهای فرهنگی حوزه مدیریت بحران بهویژه در فضای مجازی را ضروری دانست و یادآور شد: در حادثه سیل اخیر ۸۲ نفر جان باختند که این آمار، در بارشهای آرامتر با حجم کمتر دو ماه قبل کشورهای غربی مانند آلمان چند برابر بود.
وی تصریح کرد: مدیریتهای انجام شده در زمان بحران سیل اخیر سیلاب و همین نوع مدیریت باعث به حداقل رسیدن تلفات شد.
نامی رعایت آمایش سرزمینی در اجرای طرح جهش مسکن را ضروری دانست و ادامه داد: رعایت تعادل در تمامی بخشهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و هنری به تسریع در روند توسعه و جلوگیری از مهاجرتهای بیرویه تاثیرگذار است.