استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ۴۱۷ شرکت معدنی در این استان وجود دارد، گفت: ۹ معدن راکد استان از سال گذشته تا کنون فعال شده است.

 روابط‌عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی در نشست شورای معادن که با هدف ارائه برنامه ها و همچنین پروژه های در دست اقدام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در استان تشکیل شد، اظهارداشت: خوشبختانه همکاری جدی ایمیدرو با استان صورت گرفته که این امر در پیشرفت معادن بسیار موثر است.

وی افزود: معادن از جنس ثروت های زیرزمینی است که باید به اشتغال تبدیل شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: توجه به اهمیت و به فعلیت رساندن معادن و ایجاد ثروت و اشتغال برای استان تا کنون موجب اشتغال ۲۹ هزار و ۴۰۰ نفر شده است.

وی با تاکید بر اهمیت نظارت و تنفیذ اختیار به استان در پیشرفت پروژه ها خاطرنشان کرد: امروز توقع داریم تا بخشی از اختیارات از مرکز به استان تنفیذ شود.

مدرس خیابانی تاکید کرد: برای انتقال آب دریای عمان ۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است که شرکت های معدنی بزرگ می‌توانند به این حوزه کمک کنند.

وی ادامه داد: خط انتقال آب دریای عمان از ۴ جبهه آغاز شده اما باید به آن سرعت ببخشیم تا بتوانیم این پروژه را در سال ۱۴۰۴ به سرانجام برسانیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر سرعت بخشیدن به روند احداث زیرساخت‌ها در معادن بیان کرد: همچنین معادن کوچک مقیاس نیز باید توسعه پیدا کند تا شاهد توسعه معدن در استان باشیم.



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.