علی نجفی معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: از سال ۹۶ که کار مبارزه با موشها را شروع کردیم، ۶۰ کانون فعال شناسایی شدند که اکنون به ۱۱ کانون رسیده است. سال گذشته ۱۲ کانون داشتیم که در یک سال توانستیم یک کانون را کاهش دهیم.
وی افزود: بیشتر در مکانهایی موش داریم که ورودی بوده و بار وارد میشود. موشهای خانگی مشکلی ایجاد نمیکند، اما بیشتر موشها وارداتی هستند که با محمولههای بازرگانی خارج از کشور وارد میشوند.
نجفی بیان کرد: موشها به دلیل ایمنسازی و هوشمند بودن در تلهها گرفتار نمیشوند، بنابراین هر مادهای که برای حذف موشها استفاده میکنیم، یک بازه زمانی حداکثر دو ساله قابلیت اتکا دارد.
او گفت: با شرکت دانشبنیان قراردادی برای مبارزه روش بیولوژیک منعقد و آن را به صورت پایلوت اجرا کردیم که مثبت بود. این فرایند مدتی ادامه خواهد داشت، اما دوباره باید روش دیگری اجرا کنیم. باید مبارزه مستمری با موشها صورت گیرد.
معاون محیط زیست و خدمات شهری ادامه داد: به شهروندان توصیه میکنیم درصورتی که تعدادی موش در جویها و خیابانها دیدند، میتوانند با شماره ۱۳۷ تماس بگیرند و این موضوع را گزارش دهند تا همکاران ما برای بررسی به منطقه اعزام شوند.