مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین گفت:پروژه سرپوشیده کردن کانال آبیاری ضلع جنوب آرامستان بهشت رضوی با پیشرفت ۴۰ درصد در حال اجراست.

سعید جهانگیری مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین گفت: پروژه سرپوشیده کردن کانال آبیاری ضلع جنوب آرامستان بهشت رضوی به منظور تسهیل در تردد خودرو‌های سنگینی که در این محدوده تردد دارند، در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

جهانگیری افزود: با توجه به اینکه کانال آبیاری ضلع جنوب آرامستان بهشت رضوی با گذر زمان دچار تخریب شده بود در گام نخست زیرسازی مناسب برای آن در حال انجام است.

وی عنوان کرد:به منظور افزایش استحکام کانال نسبت به شمع گذاری در این پروژه اقدام شده و در حال حاضر نیز بتن ریزی شمع‌ها به پایان رسیده و در مرحله اجرای فوندانسیون قرار داریم.

جهانگیری افزود: حدود ۴۰ درصد از پروژه انجام شده است و پس از آن ستون‌ها و دیوار‌های کانال احداث می‌شود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین گفت: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته انتظار می‌رود این پروژه تا دوماه آینده تکمیل شده و به بهره برداری برسد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.