برای حضور در پیاده روی اربعین باید به یک سری نکات تغذیه ای توجه کرد.

زائران باید برای جلوگیری از گرمازدگی به هیچ عنوان بین ساعت ۱۱ صبح تا ۳ بعد از ظهر که گرما به اوج خود می‌رسد پیاده روی نکنند.

سعی کنند در این ساعات بیشتر استراحت کرده و از غروب تا پاسی از شب به پیاده روی ادامه دهند و لباس‌های خنک و نخی بپوشند.

 برای جلوگیری از گرمازدگی خوردن نوشیدنی‌هایی مانند شربت‌های سکنجبین، آبلیمو، آلبالو، بیدمشک و تخم شربتی بسیار موثر است.

از پرخوری و درهم خوری و خوردن غذای سنگین، چرب و پر ادویه خودداری شود و غذا‌های آبکی مثل سوپ و آش مصرف شوند.

برای رفع مشکل احتمالی پادرد که موضوعی شایع در پیاده روی اربعین است؛ شب‌ها پا‌ها را با آب و نمک به اضافه روغن بادام یا زیتون ماساژ بدهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.