شهریار حیدری اظهار کرد: همزمان با آغاز تردد زائران از مرزهای دیگر، مرز خسروی نیز برای عزیمت زائران به عراق راه اندازی شد که با توجه به زیرساختهای مناسب و مطلوب قصرشیرین و مرز خسروی امکان تسهیل در تردد زائران با رعایت تمام جوانب مرزی از این گذرگاه بیشتر است.
وی از مزایای مرز رسمی خسروی به عنوان گذرگاه اصلی و قدیمی تردد زائران به عتبات عالیات در کشور عراق، وجود پارکینگها با ظرفیت بالا برای خودروهای شخصی زائران، پذیرایی، اسکان، تسهیل در رفت و آمد با توجه به نزدیک بودن این مسیر به بغداد، کربلا و نجف و اشتیاق کامل عراقیها در آن سوی مرز برای پذیرایی از زائران ایرانی و وجود امنیت کامل برای تردد زائران بیان کرد.
نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: امکانات و ظرفیتهای بالای مرز رسمی خسروی پاسخگوی شمار زیادی از زائران است و قابلیت تردد تمام زائرانی را دارد که در سامانه سماح، این مرز را برای تردد به عراق انتخاب کرده اند.
حیدری ادامه داد: امکانات خودرویی مناسب و اشتیاق و استقبال مردم استان کرمانشاه و شهرستان قصرشیرین برای میزبانی زائران با تمام توان و تجهیز امکانات، وجود گیتهای گذرنامه به تعداد کافی و وجود ۲۳ هتل، زائرسرا و مهمانپذیر برای پذیرایی از زائران در کنار حسینیه ها، مساجد و مدارسی که برای اسکان تجهیز شده اند و برپایی موکبها برای خدمات رسانی به زائران از دیگر قابلیتهای مرز خسروی است.
وی اضافه کرد: رفت و آمد زائران و چگونگی پذیرایی و تسهیل در روان سازی تردد توسط ستاد مرکزی اربعین به طور مستمر رصد میشود که مرز خسروی به عنوان یک مرز خوب و با ظرفیت قابل افزایش برای تردد زائران اکنون مطرح است.
به گفته سرپرست فرمانداری قصرشیرین از ابتدای بازگشایی مرز رسمی خسروی در ۲۳مرداد ماه مصادف با ۱۶ محرم الحرام تا ۱۲ شهریور، هفت هزار و ۲۳۴ نفر از گذرگاه رسمی و بین المللی خسروی عازم کشور عراق شدهاند.