رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران کرمانشاه با بیان اینکه صنعت در معرض خطر قرار دارد، گفت : باید افق راه مشخصی برای این صنعت ترسیم کرد.

کیوان کاشفی رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران کرمانشاه به مناسبت روز صنعت چاپ (یازدهم شهریور) با ترسیم شمای کلی از وضعیت صنعت چاپ در کشور، گفت : صنعت چاپ در دسته صنایع در معرض خطر طبقه بندی می‌شود، بگونه‌ای که اگر اقدام عاجلی برای آن صورت نگیرد به سمت تعطیلی و رکود پیش خواهد رفت.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه صنعت چاپ در کشور در سه حوزه اصلی فعالیت دارد، عنوان کرد: بخش اول تبلیغات از جمله تبلیغات محیطی و ... است که پیشرفت تکنولوژی و IT محور شدن خدمات این حوزه به شدت این حوزه را تحت تاثیر قرار داده است.

وی ادامه داد: اکنون صنعت چاپ در حوزه تبلیغات عمدتا در بخش تبلیغات محیطی، بنر و ... فعال است که به نظر می‌رسد با توجه به اینکه تمام دنیا به سمت تابلو‌های الکترونیکی پیش می‌رود، در آینده در این بخش دچار رکود شویم.

کاشفی دومین حوزه صنعت چاپ را انتشارات، کتاب و نشریات دانست و افزود: با توجه به گرانی کاغذ و مواد اولیه مورد نیاز چاپ از جمله مرکب، زینک و... این بخش نیز به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و نمود آن را نیز در کاهش تیراژ کتاب و حتی نشریات و روزنامه‌ها شاهدیم.

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه سومین حوزه مرتبط با صنعت چاپ را بخش بسته‌بندی اعلام و اظهار کرد: به نظر می‌رسد این بخش نسبت به دو حوزه دیگر در شرایط کنونی قابلیت‌های بیشتری دارد و هنوز فعال است.

وی دلیل پویایی صنعت چاپ در بخش بسته بندی را قرابت آن با حوزه تولید و صنعت دانست و گفت: هر صنعتی برای تکمیل زنجیره خود نیازمند بسته بندی، اتیکت و ... است.

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران کرمانشاه پاشنه آشیل صنعت چاپ را نداشتن متولی واحد و سرگردان بودن بین سه بخش وزارت فرهنگ، وزارت صمت و بخش اصناف دانست و تاکید کرد: این امر باعث شده هیچگاه افق مشخصی پیش روی صنعت چاپ در کشور نداشته باشیم .

منبع ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.