مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۱۶ هزار و ۸۱۷ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی این استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است.

سید محمد میربابایی مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طی پنج ماهه اول سال جاری ۱۶ هزار و ۸۱۷ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی این استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است.

میربابایی افزود: این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروارکردن دام در استان تولید می‌شود.

وی پیش بینی می‌شود: ۳۶ هزار و ۲۴۴ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی استان طی سال جاری تولید شود.

میربابایی گفت: امسال با وجود خشکسالی شاهد رشد تولید گوشت قرمز بوده ایم و این افزایش تولید در راستای تامین نهاده‌های دامی توسط دولت، صدور مجوز قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی و اتخاذ تدابیر لازم برای صادرات دام زنده پروارشده (غیرمولد) و همچنین خرید تضمینی توسط شرکت پشتیبانی امور دام محقق شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان فعال است و این تعداد شامل ۴۷۹ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۴۰ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۳۱ هزار و ۲۰۵ راس گوسفند داشتی و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است

به گفته وی، همچنین ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان نیز فعال می‌باشد.

میربابایی ادامه داد: در حال حاضر ۱۷ هزارو ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز فعالیت دارند.

وی افزود: شهرستان‌های بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند، بویین زهرا ۳۱ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستان‌ها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده‌اند.

میربابایی اضافه کرد: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان بالغ بر۱۴ هزار تن است و این موضوع نشان می‌دهد این استان علاوه بر تأمین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیاز‌های کشور را نیز تأمین می‌کند.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: استان قزوین در تولید گوشت قرمز داری وضعیت مطلوبی بوده و با رتبه ۱۳ در سطح کشور جزو استان‌های موفق و پیشرو در این زمینه محسوب می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.