فرشید سنجری جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت : از ابتدای سال جاری تنها یک فقره آتشسوزی مهم در استان کرمانشاه رخ داده که در عرصههای منابع طبیعی منطقه دالاهو بوده و از مساحت ۲۰ هکتاری جنگل و مرتع آن، تنها ۲ هکتار دچار خسارت حریق شده است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون وقوع حریق نسبت به سال گذشته حدود ۹۵ درصد کاهش داشته و به دلیل آن که هوا رو به خنکی میرود و حریق کمتر شده و در اواسط مهرماه با بارش باران، پایان فصل آتشسوزی را داریم.
جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه تصریح کرد: در ۲۵۵ منطقه بحرانی شناسایی شده، ۲۵۵ دیدهبان به کارگیری شد که مزیت آن نسبت به سالهای گذشته این بود که با وقوع حریق در هر منطقهی بحرانی بلافاصله دیدهبانها با همکاری نیروهای حفاظتی منابع طبیعی نسبت به اطفای آن اقدام کرده و مانع رسیدن خسارت به عرصههای جنگلی شدند.
سنجری خاطرنشان کرد: از ابتدای خردادماه سال جاری کشیکهای شبانهروزی نیروهای حفاظتی منابع طبیعی در اداره کل و شهرستانهای استان کرمانشاه برقرار و ۱۷ پایگاه موقت اطفا حریق نیز در شهرستانها برپا شد.
وی با اشاره به تشکیل ۴۰ اکیپ واکنش سریع در ادارات منابع طبیعی استان کرمانشاه عنوان کرد: جلسات هماهنگی مدیریت بحران در استانداری و شهرستانها نیز تشکیل شده و وظایف هر دستگاه مشخص شد و ۵ مانور اطفا حریق از ابتدای سال برای آمادگی نیروها در زمان وقوع حریق برگزار شد.
جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه بیان کرد: در راستای اقدام مناسب در برخورد با حریق ۵۰۰ وسیله اطفا حریق انفرادی و گروهی تهیه و در استان کرمانشاه توزیع شد.
سنجری مهمترین اقدامات منابع طبیعی استان کرمانشاه را آموزش روستا به روستای مردم دانست و گفت: در طرح آموزش چهره به چهره برای مواجهه با حریق تعداد هشت هزار و ۲۰۰ نفر آموزش دیدند و سایر اطلاعرسانیها از طریق رسانه، فضای مجازی و تهیه بروشورهای آگاهی دهنده انجام شد .