امیر رضا نقش با اشاره به اینکه بیش از ۴۵ درصد از واحدهای تولیدی استان با ظرفیت کمتر از ۶۰ درصد فعالیت میکنند، تاکید کرد: فعال سازی این واحدها از جمله اولویتهای استان است و از همه ظرفیتهای حمایتی، قانونی و اجرایی در این زمینه استفاده میشود.
او با اشاره به اینکه بسیاری از مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان به راهاندازی مجدد خطوط تولید متوقف شده در شهرکهای صنعتی منجر شده است، افزود: شرایط اقتصادی چند سال گذشته مشکلات زیادی را برای واحدهای تولیدی ایجاد کرد که تلاشهای شبانهروزی در جهت رفع مشکلات این واحدها و برگشت آنها به وضعیت مطلوب انجام میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به مشکلات برخی از واحدهای تولیدی تعطیل شده، خاطرنشان کرد: در ماههای گذشته تلاشهای زیادی در جهت رفع مشکلات عدیده این واحدها و استفاده از ظرفیتهای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در استان انجام شده است.
او ادامه داد: همچنین اقداماتی بمنظور تداوم تولید، انجام صادرات، حفظ اشتغال و پرداخت معوقات کارگران معطوف شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، اردیبهشت امسال در مراسم راهاندازی مجدد خط تولید اکریلیک ۲ در کارخانه پلی اکریل اصفهان گفت که ۱۸۰ واحد تولیدی راکد و نیمه فعال در استان اصفهان در ۶ ماه گذشته به چرخه تولید بازگشتند.
فعال شدن ۵۹۸ واحد راکد در سال ۱۴۰۰
مدیر تامین مالی و توسعه بازار شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان گفت: شرکت شهرکهای صنعتی هر استان، متولی ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی و حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در حوزه صنعت است.
محمد سعادت جو با بیان اینکه این حمایتها در قالب برنامههای حمایتی معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی و در بخشهای توسعه بازار، تامین مالی، خوشههای صنعتی، فناوری و فن بازار است، افزود: در استان حدود ۸۰ شهرک و ناحیه صنعتی تصویب شده که از بین آنها ۷۵ شهرک و ناحیه صنعتی در حال واگذاری و فعال است.
او ادامه داد: بر اساس آخرین آمار، ۱۱ هزار و ۹۰۰ قرارداد واگذاری در این شرکت منعقد شده که ۶ هزار و ۷۰۰ واحد به بهره برداری رسیده و فعال و در حال تولید است.
او با بیان اینکه شناسایی و پایش واحدهای صنعتی و پیگیری حل مشکلات آنها در حوزه صنعت از ماموریتهای معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی است، اظهار داشت: بخش عمده مشکلات شرکتهای صنعتی مرتبط با مسائل و مشکلات مالی، فقدان بازار، فرسودگی و به روز نبودن ماشین آلات و نداشتن فناوری کافی و بهروز است.
سعادت جو اضافه کرد: برخی از آنها توسط کارگروههای استان مانند "رونق تولید" و "تسهیل و رفع موانع تولید" پیگیری و برخی مسائل و مشکلات، چون تامین زیرساختهای مورد نیاز مانند آب و برق و محوطه سازی در شهرکهای صنعتی توسط شرکتهای شهرکهای صنعتی پیگیری و رفع میشود.
او با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۹۰۰ واحد راکد در شهرکهای صنعتی استان اصفهان شناسایی شد، تصریح کرد: بنا به اقدامات صورت گرفته توسط مدیران واحدهای صنعتی و پیگیریهای این شرکت، حدود ۲۱۹ واحد به چرخه تولید بازگشت.
مدیر تامین مالی و توسعه بازار شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان از جمله اقدامات انجام شده توسط این شرکت را معرفی واحدهای دارای مشکل به مشاوران کسب و کار و معرفی به کارگروههای استان عنوان کرد.