مهدی سماواتی گفت: از این تعداد هفت هزار و ۵۰۰ خانوار ماهانه مستمری دریافت میکنند.
او پوشش گسترده بیمه و افزایش ضریب نفوذ بیمه در روستاها و مناطق عشایری استان را از اهداف اصلی صندوق در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت: زنان و مردان با سن ۱۸ تا ۵۰ سال امکان ثبت نام در صندوق را دارند و هیچگونه محدودیتی برای اعضای خانوار وجود ندارد.
مهدی سماواتی,مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت:از روستائیان و عشایر برای عضویت در صندوق بیمه عشایر و روستاییان دعوت می شود که استان همدان دارای ۴۹ کارگزاری فعال است که وظیفه اطلاع رسانی از خدمات صندوق و انجام امور بیمهای بیمه شدگان در نقاط مختلف استان را بر عهده دارند.
او گفت: توسعه بیمه اجتماعی از برنامههای راهبردی دولت مردمی است و دولت حمایت جدی از بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر دارد و ۲ برابر حق بیمه را دولت به عنوان کارفرما پرداخت میکند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: بیمه اجتماعی یک فرصت طلایی برای روستائیان، کشاورزان، عشایر و ساکنین در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است و افراد مشمول در جامعه هدف با پرداخت حق بیمه یکبار در سال میتوانند از مزایای صندوق بهرهمند شوند.
مهدی سماواتی گفت: مزایای اصلی صندوق را بازنشستگی، مستمری ازکارافتادگی و مستمری بازماندگان و نقل و انتقال سوابق بیمهای برشمرد و حداقل حق بیمه در یکسال، در سال جاری ۶۰۰ هزار تومان و حداکثر یک میلیون و ۵۹۶ هزار تومان است که بیمه شده با پرداخت سهم خود میتواند از ۲ برابر حق بیمه که دولت به عنوان کارفرما در جامعه هدف پرداخت میکند و از یارانه بیمهای دولت برخوردار شود.
او زیر پوشش قرار دادن حداقل یک میلیون نفر از افراد بدون بیمه اجتماعی در کشور در سالجاری هدف گذاری شده است گفت: سهم استان ۲۵ هزار نفر است که در راستای تحقق برنامههای صندوق و افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه هدف، ده گردشی و برپایی میز خدمت و ستادهای راهبردی شهرستان به صورت جدی در جامعه هدف پیگیری میشود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: در پنج ماه نخست امسال تعداد چهار هزار و ۳۰۰ نفر ثبت نام جدید و تعداد ۳۰۰ نفر نیز به مستمری بگیران صندوق اضافه شده است.
مهدی سماواتی گفت: در راستای تحقق کامل سهمیه در تیرماه سالجاری تفاهم نامهای با حضور دکتر برقراری مدیرعامل کشوری صندوق و دکتر قاسمی فرزاد استاندار به امضا رسید گفت: در این تفاهمنامه مقرر شد که ستاد توسعه بیمه در شهرستانها به ریاست فرمانداران راه اندازی شود تا جنبههای مختلف کار مورد بررسی و اطلاع رسانی لازم انجام شود.
او گفت: پس از انعقاد تفاهم نامه با پیگیری صندوق استان جلسات ستاد در شهرستانهای بهار، ملایر، فامنین و اسداباد برگزار شد.
مهدی سماواتی,مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۱ با برنامه ریزی انجام شده سه مرتبه میزخدمت سراسری برگزار و خدمات صندوق به صورت مستقیم به مردم ارائه شد.
منبع ایرنا