رئیس جمهور بعد از ظهر امروز پنجشنبه در دومین جلسه شورای عالی جوانان که با حضور نمایندگان دستگاههای عضو این شورا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، جمعیت جوانان کشور را یک سرمایه ملی در مسیر رشد و توسعه کشور خواند و با اشاره به اراده جدی دولت در زمینه به کارگیری جوانان و حل مشکلات آنها افزود: اعتماد به جوانان، همواره نتایج درخشانی را در پی داشته است و ثمره این اعتماد در مقاطع حساس و مهم انقلاب اسلامی، محسوس بوده است.
حجتالاسلام رئیسی با تاکید بر مسئولیت دولت در حوزه رفع دغدغهها و مشکلات جوانان، تحصیل، اشتغال، ازدواج، مسکن و دستیابی به آینده اطمینانبخش را از مهمترین مسائل امروز جوانان دانست و تاکید کرد که شورایعالی جوانان مکلف است با تشکیل کارگروههای اندیشهورزی برای هر یک از این موضوعات تدبیر و چارهاندیشی کند.
رئیس جمهور با بیان اینکه ماموریت دولت در رسیدگی به مسائل جوانان با تشکیل شورای عالی جوانان تمام نمیشود، تصریح کرد: شورای عالی جوانان باید شورایی فعال و کارآمد در حل مشکلات و مرجعی مورد اعتماد برای جوانان باشد.
حجتالاسلام رئیسی بر لزوم استفاده از نظرات خود جوانان برای حل مشکلاتشان نیز تاکید کرد و گفت: شورای عالی جوانان در هر استان و شهر میتواند عرصهای را فراهم کند تا جوانان علاوه بر بیان دغدغهها و مشکلات خود، در هماندیشی و چارهجویی برای رفع این مشکلات نیز مشارکت فعال داشته باشند.
رئیس جمهور به موضوع آسیبهای اجتماعی نیز گریزی زد و شورای عالی جوانان را مامور کرد در جلسه آتی خود، آسیبشناسی مسائلی چون اعتیاد، طلاق و موضوعات مشابه آن را با نگاهی پیشگیرانه در دستور کار قرار دهد.
حجتالاسلام رئیسی با اشاره به پیامدهای نامناسب ارائه مشاورههای غلط در امور جوانان، به شورای عالی جوانان توصیه کرد با استفاده از ظرفیتافراد متخصص، مراکزی را برای ارائه مشاوره به جوانان فعال کنند.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش ضمن تاکید بر اراده دولت بر حمایت عملی و جدی از جوانان، تصریح کرد: جوانان انتظار دارند دولت به مسائل آنها توجه ویژه داشته باشد و ما هم خود را ملزم به حل مشکلات آنها، امیدآفرینی و ایجاد چشماندازی روشن در برابر جوانان میدانیم.
حجتالاسلام رئیسی با ابراز گلایه از عملیاتی نشدن همه مفاد قانون تسهیل ازدواج که در سال ۱۳۸۴ تصویب شده، خاطرنشان کرد: ظرفیتهایی در این قانون وجود دارد که میتوان با اجرای آنها بسیاری از مشکلات جوانان را حل کرد و نیاز به قانونگذاری دوباره نیست.
در ادامه این نشست روند اجرای دستورات رئیس جمهور برای تسهیل پرداخت تسهیلات ازدواج و تامین مسکن جوانان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای شورا نظرات خود را در خصوص زمان انتظار زوجین از ثبتنام در سامانه تا ارجاع به بانک و همچنین تامین وثایق برای دریافت وام بیان کردند.
در همین راستا علی صالحآبادی رئیس بانک مرکزی نیز گزارشی از پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج جوانان و همچنین وام فرزندآوری در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ و چهار ماه نخست سال جاری ارائه کرد و از رشد ۵۷ درصدی پرداخت وام ازداج خبر داد.
پیش از سخنان رئیس جمهور در این جلسه، وحید یامینپور دبیر شورایعالی جوانان گزارشی درباره روند اجرایی «احیای دبیرخانه شورایعالی جوانان» و «ارتقای نهاد متولی امور جوانان» به عنوان مصوبات جلسه گذشته این شورا ارائه کرد.
«پیشنویس آییننامه اجرایی برگزاری مراسم جشن ازدواج جوانان در اماکن رفاهی دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی» و «ایجاد مجمع جوانان کشورهای عضو اکو و تاسیس دبیرخانه دائمی آن در تهران» از دیگر مسائل مطرح شده در این نشست بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
جوانان توقع صداقت در گفتار و اقدام موثر و واقعی از دولت دارند.
عملکرد نداریم...
تمام
این عمرهایی که می تونستند هر کدوم مشکلاتی رو حل کنند و از بین رفته اند رو چگونه می شود برگردوند؟
پس بذارید بهتون از زبون جوانان مملکت خصوصا قشر انقلابی بگم
جوانان تا زمانی که نظارت محکم ، عملکرد صحیح و کارا ، عدم تبعیض ، برچیده شدن رابطه ، برخورد قاطع با مفسدین ، ثبات اقتصادی ، تعامل ، به قدرت رسیدن نخبگان خارج از دایره قدرت ، ارزش گذاری بر رفاه مردمی و ... رو نبینن امیدوار نمیشن
شما قبل از ورود به عرصه ریاست جمهوری ادعای میکردید که من درسته در ق.ق هستم ولی تا وقتی ریشه فساد در دستگاه اجرایی توسط قوه مجریه خشکانده نشه مساله حل نمیشه ، حالا بعد از یکسال میپرسم کدام فساد رو از ریشه خشکاندید؟ این خشکااندن فساد باید تاثیر ملموس در مدیریت ها ، حراست ها و نظارت ها در ادارات و زندگی مردم داشته باشه ، میشه بفرمایید اینها کجا هست؟
بازنشته شده اند محل کار را ترک کنند. تا سلیقه کاری جوانان جایگزینی شود.
جوانان احتیاج به تفرح و تشویق دارندو.......
شما احتمالا از همه نخبگان لایق تر بودی کلی از بهترین جوانان ایران چون اینجا ازشون استفاده نمیکنن مجبورن مهاجرت کنن اونایی هم که موندن توانایی رفتن ندارن اگه افراد لایق سرکارها بودند اینقدر اوضاع کشور داغون نبود