رسول جلیلی گفت: ناحیه نوآوری شریف منطقه ۲۴۰ کیلومتری است که توسط شهرداری به عنوان ناحیه شریف شناخته شده و با سایر نواحی وجه متمایز دارد.
او افزود: ناحیه نوآوری شریف به علت اینکه بخشی از نقشه شهر است و قدمت ۱۰۰ ساله دارد و متمایز با سایر نواحی است لذا به رشد و توسعه شهرداری طرشت کمک خواهد کرد.
رئیس دانشگاه شریف بیان کرد: ساخت و ساز هدفمند و تعهدات و شکل گیری خدمات متقابل در منطقه طرشت از ارائه خدمات مردم طرشت به دانشگاه شریف بیشتر خواهد بود.
او افزود: دانشگاه شریف در تلاش است تا برخی خدمات اجتماعی مانند خدمت رسانی فرهنگی، مذهبی و مسجد دانشگاه را به مردم طرشت ارائه دهد.توسط خیرین در دانشگاه شریف ساختمان پارا کلینیک را تاسیس می کنیم تا افراد استفاده کنند و خدمات رایگان آموزشی را به این اهالی ارائه خواهیم داد.
جلیلی اضافه کرد: پارکینگ شمالی دانشگاه شریف ظرف دو سال توسط خیرین سرمایه گذار ساخته شد و پس از گذشت ۳ تا ۴ ماه تکمیل شد لذا اولویت با ذی نفعان دانشگاه است، تا به امروز تمام اهالی منطقه طرشت و حتی مهمانان این منطقه از آن استفاده کرده اند.
پذیرش رشته کامپیوتر در دانشگاه شریف به ۱۲۰ نفر افزایش یافت
او ادامه داد: در عمده رشته ها ظرفیت پذیرش دانشجو همانند پارسال است، امسال ظرفیت ۶۰ نفر را به ۱۲۰ نفر در رشته کامپیوتر افزایش داده ایم تا عرصه رقابت بین رتبه های برتر کنکور باز شده باشد.
رئیس دانشگاه شریف ادامه داد: برخی داوطلبان کنکور در انتخاب رشته علوم کامپیوتر و مهندسی کنکور را انتخاب می کنند و رشته برق طی دو سال گذشته در انتخاب سوم داوطلبان قرار گرفته است.
رفع مشکلات دانشگاه های بزرگ در گروی کوچک تر شدن سفره آموزش عالی
رئیس دانشگاه شریف ادامه داد: تا ۳۰ اسفند تخصیص اعتبار به دانشگاه ممکن است، اما اعتبار عمرانی در خور نیازهای ما نیست ولی شرایط دولت را درک می کنیم.
جلیلی بیان کرد: بودجه دولتی توان تغذیه دانشگاه ها را ندارد و تعداد صندلی های دانشگاه های دولتی سطح دو و به خصوص سطح سه و نیز دانشگاه آزاد خالی است و برخی دانشگاه ها ۵۰ تا ۶۰ درصد صندلی های خالی دارند.
او ادامه داد: سفره آموزش عالی اگر کوچک نشود، نمی توان نیاز دانشگاه های بزرگتر را رفع کرد. تا کنون صفر درصد به بودجه عمرانی دانشگاه اختصاص یافته است . ۴۲۷ میلیارد تومان بودجه جاری داریم که حدود ۶۰ درصد آن بودجه عمرانی است که برای دانشگاه به شدت کم خواهد بود.
سخت بودن استاندارد پذیرش استاد در دانشگاه های ایران
رئیس دانشگاه شریف ادامه داد: استانداردهای پذیریش استاد در دانشگاه های ایران سخت است و کاربردی نیست و بیشتر تاکیدمان بر روی مقاله است، اما در کشورهای دیگر فعالیت استادان در صنعت ارزیابی می شود و وزارت علوم در تلاش است تا این مشکل رفع شود.
جلیلی ادامه داد: در رده و در کلاس دکتر مریم میرزاخانی در کشور و دنیا زیاد داریم و باید یاد ایشان را گرامی بداریم.
او افزود: دانشکده ریاضی اقداماتی انجام داده و کتابخانه دانشکده ریاضی دانشگاه شریف به نام مریم میرزاخانی ثبت شده است.