احمدی لاشکی گفت: امسال ۴۰ هزار نفر خروجی از دانشگاه فرهنگیان خواهیم داشت. این افراد وارد آموزش و پرورش و مدارس خواهند شد. ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر هم که از آزمون اخیر به بدنه آموزش و پرورش اضافه میشوند. به عبارتی حدود ۷۳ هزار نفر نیروی جدید وارد آموزش وپروش میشوند؛ اما خروجی ما بیش از هشتاد هزار نفر است. بنابراین کمبود در نیروی انسانی را حتما شاهد خواهیم بود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: تمام هدف ما آن است که برنامه ریزیها به گونهای باشند که انگیزه معلمهای رسمی ما برای گرفتن اضافه کار بیشتر شود. اگر معلم بالای بیست سال سابقه ما بتواند بیش از بیست ساعت کار و ۱۵ ساعت نیز اضافه کار داشته باشد، قطعا کمک کننده است که بخشی از کمبود را نیز میتوان به این شکل حل کرد.
او گفت: بخشی از این کمبود را نیز از طریق سرباز معلم از نقاط دور کشور باید حل کرد که با ستاد کل نیروهای مسلح هماهنگیهایی نیز انجام شده است و اکنون تعدادی از این سرباز معلمها در حال آموزش دیدن هستند.
لاشکی گفت: به خاطر شرایط موجود بعضا مجبوریم از افرادی که در سالهای اخیر بازنشسته شده اند، استفاده کنیم و بانک اطلاعاتی آنها را تشکیل داده ایم. به استناد قانون دولت به ما اجازه داده است که از این راه استفاده کنیم. اما باید سعی کنیم این روش را کمتر انجام دهیم تا دانشگاه فرهنگیان خود را به شرایط ایده آل برساند.
کاش نمرات آزمون و مصاحبه کسانی که قبول نهایی میشن رو شفاف سازی کنن که همه مطلع باشن و بخصوص دلیل مردودی کسانی که مصاحبه رد میشن، تا طرف بفهمه مشکل کارش کجاست و شاید ملاک های معلمی رو نداره و خودش نمیفهمه،تا دیگه بیخیال معلمی بشه.
سیستم ایران کلا اشتباه هست!
جایی که به اجبار به معلم اضافه کار بدن یا نیروی بازنشسته ای که تقریبا رمقی برای کار نداره
عده ای با مدرک و استعداد بیکارن ولی....
به خاطر نداشتن سهیمه
به خاطر قبول نشدن در آزمون کتبی(آخ این آزمونا چه ملاکی است برای معلمی؟؟)
....
آخه که با مدرک بالا میاد ۵ میلیون بگیره کار کنه
هزینه ی کمتری دارد چون پایه حقوقی پایین تری دارند. با این حال وزارتخانه از بازنشــــســــتـــــگــــان استفاده می کند . متاسفانه
این ساعت تدریس معاونین مدرسه را حذف کنید.چطور امکان داره در یک مدرسه پانصد نفره معاون هم در حیاط باشه هم بخواد سه زنگ در کلاس درس بده؟!